LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Goed zo GIJSIES! - Hedi's Column

Op zaterdagvond 14 januari 2023 ontving GIJS HEPRO GRONINGEN de NIJMEGEN DEVILS in Kardinge. Nu klinkt DEVILS natuurlijk gevaarlijk, maar onze GIJSIES zijn nergens bang voor, dus kom op gasten onze GIJSIES lusten wel pap van jullie haha. Enfin we zouden het zien en de tribune zat weer bomvol met enthousiaste supporters, een volle tent heet dat. 

Lees meer

IIHF Scheidsrechter seminar 4 daagse

Beste scheidsrechter coördinatoren en/of bestuursleden,
 
Zoals jullie zelf hebben ervaren de afgelopen jaren, hebben we een enorm tekort aan (club)scheidsrechters. Hierdoor kunnen niet altijd alle wedstrijden bezet worden met scheidsrechters en zijn de reiskosten erg hoog, om ze van buitenaf te laten komen. Als we niets doen, zal het moment snel komen dat we met regelmaat wedstrijden zullen moeten afzeggen omdat we geen (club) scheidsrechters hebben.

Lees meer

IjshockeyScool zoekt vrijwilligers!

GIJS is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen ijshockey voor de jeugd mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers geen ijshockey en ook geen ijshockeyscool. Voor IJshockleyscool is GIJS op zoek naar vrijwilligers voor IJshockeysCool. Lees snel verder!

Lees meer

Let's go GIJSIES!

Let's go GIJSIES!

Op zaterdag 10 december 2022 mocht GIJS HEPRO Groningen thuis spelen tegen Eindhoven Kemphanen. Kemphanen klinkt wat vinnig, maar je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt oftewel Gijsies de Kemphanen in een hoek drijft. Kortom het kon wel spannend worden, want de Kemphanen stonden tot op heden op de derde plaats in de competitie en GIJS op de vierde plaats. Dus maak je borst maar nat Groningse boys.

Lees meer

Vol verwachting klopte ons hart!

Op zaterdagavond was het weer een volle bak publiek in ons aller Kardinge, want wat stond ons te wachten? Jawel een wedstrijd van Gijs HEPRO Groningen tegen de Zoetermeer Panters.

Het was inmiddels de 5e thuiswedstrijd en dat wilde men niet missen natuurlijk. De aanwezigen hadden uiteraard goede hoop, want de Panters stonden op de laatste plaats van de lijst. 

Lees hoe het verder ging in: Hedi's Column

Lees meer

Monster score GIJS HEPRO GRONINGEN

Royaal!

Op zaterdag 5 november 2022 mocht Gijs HEPRO Groningen in het eigen Kardinge de Yeti’s Breda ontvangen en dus de strijd er mee aan gaan. Nota bene de
verschrikkelijke sneeuwman is een Yeti, dus maak je borst maar nat zou je denken.

Lees meer

Ticketverkoop thuisduels HEPRO/GIJS Groningen begonnen

Ticketverkoop thuisduels HEPRO/GIJS Groningen begonnen

De online verkoop voor de resterende elf reguliere competitieduels van GIJS is gestart. Via de onderstaande links kunnen eenvoudig tickets worden aangeschaft. De verkoop van zitplaatsen is geplaceerd, dus iedereen heeft in Kardinge een eigen genummerde stoel tot zijn beschikking.

Lees meer

Staallokaal

Website: www.staallokaal.nl Lees meer...

Peter Kuil

website: Peter Kuil Lees meer...

Data.Complete

Website: www.datacomplete.nl Lees meer...

Gemeente Groningen

Website: www.groningen.nl Lees meer...

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

IDNO > webdesign

Website: www.idno.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9