LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

ALV 30 juni

Op vrijdagavond 30 juni zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden. Inloop v.a. 19:30 uur in Sportcentrum Kardinge.

Op de ALV zullen de volgende onderwerpen in ieder geval ter sprake komen:
- Notulen ALV 7-9-2022
- Jaarverslag 2022-2023
- Speerpunten 2023-2024
- Financiën 2022-2023
- Begroting 2023-2024
- Organisatie GIJS Groningen
- Openstaande vacatures
- IJsuren seizoen 2023-2024

Let op! 

Leden hebben tot 22 Juli de tijd om het lidmaatschap op te zeggen i.v.m. de late ALV.

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

GIJS HEPRO Groningen heeft een heel seizoen gestreden voor wat het waard was in de Eredivisie. Sinds de jaarwisseling waren de tribunes in Kardinge telkens bomvol en helaas kwam er in de halve finales van de play-offs een einde aan een seizoen waarin GIJS maandenlang ongeslagen bleef in competitieverband. De play-offs waren razend spannend en dat smaakt naar meer in het volgende seizoen!

Lees meer

Bedankt!

"Het is GIJS Groningen zaterdagavond in een uitverkocht Kardinge niet gelukt om de finale te halen voor het kampioenschap in de eredivisie ijshockey. Tilburg Trappers was in de derde en beslissende halve finale wedstrijd met 0-3 te sterk." > OOG TV

Lees meer

UITVERKOCHT!! Halve finale play-offs #3

GIJS HEPRO Groningen speelt in de halve finale van de play-offs tegen Tilburg Trappers. Er wordt gespeeld in een best-of-three. De stand in de serie is 1-1 nadat beide ploegen een thuiswedstrijd wonnen. De beslissende thuiswedstrijd in Kardinge is vastgesteld op zaterdag 18 maart met aanvang 20.30 uur. De wedstrijd van morgenavond is UITVERKOCHT!

Lees meer

GIJS HEPRO Groningen blijft ongeslagen!

De ijshockeyers van GIJS staan met één been in de finale van de play-offs van de Eredivisie. Op het ijs van Kardinge werd er in de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Tilburg Trappers na shoot-outs gewonnen.

Lees meer

Uitnodiging Girls Only training

Uitnodiging Girls Only training!

In de toekomst wil GIJS weer een damesteam, we willen graag weten hoeveel meiden en dames er zijn die mogelijk in de toekomst bij de Racoons competitie willen spelen.

De GIJS Racoons nodigen alle (competitie spelende) girls* in GIJS, vanaf U11, oud speelsters, House League, van de club uit voor een Girls Only training. *Enige ervaring vereist.

Lees meer

UITVERKOCHT

De wedstrijd tussen GIJS HEPRO Groningen en TILBURG TRAPPER is uitverkocht. De wedstrijd is live te zien via de site van de bond en gijsgroningen.nl

Lees meer

Goed zo GIJSIES! - Hedi's Column

Op zaterdagvond 14 januari 2023 ontving GIJS HEPRO GRONINGEN de NIJMEGEN DEVILS in Kardinge. Nu klinkt DEVILS natuurlijk gevaarlijk, maar onze GIJSIES zijn nergens bang voor, dus kom op gasten onze GIJSIES lusten wel pap van jullie haha. Enfin we zouden het zien en de tribune zat weer bomvol met enthousiaste supporters, een volle tent heet dat. 

Lees meer

IIHF Scheidsrechter seminar 4 daagse

Beste scheidsrechter coördinatoren en/of bestuursleden,
 
Zoals jullie zelf hebben ervaren de afgelopen jaren, hebben we een enorm tekort aan (club)scheidsrechters. Hierdoor kunnen niet altijd alle wedstrijden bezet worden met scheidsrechters en zijn de reiskosten erg hoog, om ze van buitenaf te laten komen. Als we niets doen, zal het moment snel komen dat we met regelmaat wedstrijden zullen moeten afzeggen omdat we geen (club) scheidsrechters hebben.

Lees meer

Start-impuls

Website: www.start-impuls.nl Lees meer...

Excluvin

Website: www.excluvin.nl Lees meer...

Data.Complete

Website: www.datacomplete.nl Lees meer...

Snowlimits

Website: www.snowlimits.nl Lees meer...

Triumph Groningen

website: Triumph Motorcycles Gr. Lees meer...

Kardinge horeca

Website: www.kardingehoreca.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10