Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

YES! We kunnen weer!

Na een spannende week konden we dit weekend eindelijk weer ijshockeyen.

Het 1e team trainde zaterdag ochtend ter voorbereiding op de wedstrijd in de avond tegen Red Eagles 's Hertogenbosch. Deze wedstrijd werd in OT met 4-3 gewonnen! 

Lees meer

IJSBAAN DICHT TOT NADER ORDER!!

Goedemorgen allen, helaas ontvingen wij onderstaande mailtje van Kardinge. Vanwege gebarsten waterleiding is de ijshal van Kardinge tot nader order gesloten!

Dit betekent dat ALLE trainingen komen te vervallen totdat wij bericht krijgen van Kardinge dat de schade is hersteld en de ijsbaan weer open gaat.

Lees meer

De kop is eraf

Yes! Het seizoen is begonnen! En hoewel GIJS 1 hun eerste wedstrijd niet heeft gewonnen was het wel weer heerlijk om de boys in actie te zien.

Lees meer

Geslaagd Girls Only weekend met Ilse Robben Award winnaar Bianca Schipper

Afgelopen weekend was het weer zover: het Girls Only IJshockey Toernooi, en wat een geweldig evenement was het! Meiden en dames vanuit alle hoeken van het land verzamelden zich in het Thialf ijsstadion in Heerenveen voor dit bijzondere toernooi, dat mogelijk werd gemaakt door de inzet van talloze vrijwilligers. Het Girls Only IJshockey Toernooi was wederom een groot succes, waarin de deelneemsters zich van hun beste kant hebben laten zien. Het was een weekend vol leuke wedstrijden, opwinding en kameraadschap op het ijs.

Lees meer

Nieuwsbrief

Het is bijna zover!

Op 16 september ligt het ijs weer in Kardinge en kunnen we eindelijk weer ijshockeyen! Er zal nog een schema volgen waarin we het eerste ijsweekend bekend maken wie wanneer kan trainen. Op de achtergrond zijn we druk bezig met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Dit zal hopelijk halverwege dit seizoen gelanceerd worden. De jeugd teams zullen dit seizoen gaan spelen in nieuwe tenues. Langzamerhand zullen alle recreanten senioren teams ook in dit nieuwe tenue gaan spelen, om te beginnen met GIJS 2 en de RACOONS. 

We kijken uit naar een sportief seizoen samen met jullie allemaal! 

Lees meer

ALV 30 juni

Op vrijdagavond 30 juni zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden. Inloop v.a. 19:30 uur in Sportcentrum Kardinge.

Op de ALV zullen de volgende onderwerpen in ieder geval ter sprake komen:
- Notulen ALV 7-9-2022
- Jaarverslag 2022-2023
- Speerpunten 2023-2024
- Financiën 2022-2023
- Begroting 2023-2024
- Organisatie GIJS Groningen
- Openstaande vacatures
- IJsuren seizoen 2023-2024

Let op! 

Leden hebben tot 22 Juli de tijd om het lidmaatschap op te zeggen i.v.m. de late ALV.

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

GIJS HEPRO Groningen heeft een heel seizoen gestreden voor wat het waard was in de Eredivisie. Sinds de jaarwisseling waren de tribunes in Kardinge telkens bomvol en helaas kwam er in de halve finales van de play-offs een einde aan een seizoen waarin GIJS maandenlang ongeslagen bleef in competitieverband. De play-offs waren razend spannend en dat smaakt naar meer in het volgende seizoen!

Lees meer

Bedankt!

"Het is GIJS Groningen zaterdagavond in een uitverkocht Kardinge niet gelukt om de finale te halen voor het kampioenschap in de eredivisie ijshockey. Tilburg Trappers was in de derde en beslissende halve finale wedstrijd met 0-3 te sterk." > OOG TV

Lees meer

Raadsma

website: www.raadsma.nl Lees meer...

Uitvaartverzorging Uil

Website: www.uiluitvaart.nl Lees meer...

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

Wolthers stalen steigers

Website: www.wolthersstalensteigers.nl Lees meer...

Novateur

Website: www.novateur.nl Lees meer...

Floris fietsen

Website: www.florisfietsen.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10