Wedstrijden & uitslagen: 1e div | 3e div | 4e div | 5e div | U16 | U14 | U12 | Vrouwen

Onze meiden gaan naar Mexico voor het WK

Deze dames van oa GIJS Racoons hebben gister een inzameling gehouden voor het U18 Nationaal Vrouwenteam IJshockey Nederland welke in januari 2018 naar Mexico gaan voor het WK kwalificatietoernooi. Met dank aan GIJS Groningen en de Supportersvereniging. Wij wensen Sophie Smid, Merel Slopsema, Amy Keijzers en natuurlijk ook Maree Dijkema die voor haar ijshockey ontwikkeling heeft besloten dit jaar voor Geleen te ijshockeyen nogmaals heel veel succe !

Lees meer

DISCO ON ICE op zaterdag 30 december

Ter afsluiting van het jaar nodigt GIJS bij deze alle jeugdleden, ouders van jeugdleden, leden, begeleiders en vrijwilligers uit voor een leuke avond DISCO ON ICE in de ijshal van Kardinge op zaterdagavond 30 december. De DISCO ON ICE is voor jong en oud. Kom jij lekker swingen op de schaats tijdens de DISCO ON ICE?!

Lees meer

Top Sportdag Groningen – 28 februari 2018

De tweede editie van de Top Sportdag Groningen komt er weer aan, een ontzettend gave sportdag die geschikt is voor écht iedereen. Heb jij zin om woensdag 28 februari de hele dag te sporten samen met leeftijdsgenoten én topsporters, tijdens clinics gegeven door professionele sporters van verschillende Topsportclubs uit Groningen? Dit is je kans!

Lees meer

IJshockey als uitlaatklep

Onze grootste schaatstalent van de laatste jaren is gelukkig na veel blessureleed weer wekelijks op het ijs te zien bij GIJS Groningen. Voor onze Sebastiaan Snijder komen ijshockey liefhebbers naar de ijshal. Een mooi artikel 'Hemd van het lijf' in het Dagblad van het Noorden met onze schaatstopper!

Lees meer

IJshockey clinic van FC Groningen

Vandaag mochten de voetbalprofs van FC Groningen de schaatsen onderbinden voor een ijshockey clinic bij GIJS Groningen. Wij hopen dat onze gezamenlijke Energy Valley Topclub partner een goede kijk heeft gekregen op hoe wij onze prachtige sport dagelijks beleven. Meer foto's zijn te vinden op de Facebook pagina van GIJS Groningen.

Lees meer

Trots zijn wij op al onze sponsoren

Wederom een zeer geslaagde sponsor ochtend door GIJS Groningen georganiseerd in het eigen Sportcentrum Kardinge. Grote dank voor alle aanwezigen vrijdagmorgen 3 november vanaf 9-13 om met elkaar kennis te maken onder het genot van een kopje koffie/thee, te netwerken maar vooral ook genieten van een clinic Curling en IJshockey en waar ter afsluiting een heerlijke lunch aangeboden werd!

Lees meer

Cursus benchofficials

Volgende week begint er een cursus benchofficial. Deze cursus wordt gegeven door Jan Kerkhof en start op dinsdag 17 oktober om 19.30 uur in zaal 2 op het Kardinge Sportcentrum. Het vervolg van de cursus is op 31 oktober en op 7 november. Wil jij je favoriete team steunen als official, je kennis bijspijkeren, alles weten over de spelregels van het ijshockey, geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

Merel en Sophie naar WK kwalificatie in Mexico City

Trots melden wij dat 2 leden van Gijs Groningen geselecteerd zijn voor U18 nationaal dames team. Zij spelen van 28 januari tot 3 februari 2018 het WK kwalificatie toernooi in Mexico city. Als vereniging zijn wij zeer trots op deze dames. Hun trainers bij Gijs, Peter Kiernan en Martin de Wilde(niet op de foto) zullen er alles aan doen om deze 2 toppers daarvoor klaar te stomen.

Lees meer

Materiaalbeheer GIJS Groningen

Dit seizoen is materiaalbeheer alleen beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. De materiaalbeheerders zijn Bernard Wiersma en Kees Lok. Zij zijn beriekbaar via email op materiaal @ gijsgroningen.nl. Materiaalbeheer gaat over de lockers, huurspakken, leenspullen en trainingmateriaal.

Lees meer

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

Birza projectstoffering

Website: www.birzaprojectstoffering.nl Lees meer...

Martini Business

Website: www.martinibusiness.com Lees meer...

W&H Sports

Website: www.whsports.nl Lees meer...

Fortune coffee

Website: www.fortune.nl Lees meer...

Animatiewerk

website: www.animatiewerk.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9