LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

We kunnen weer trainen

We kunnen weer serieus gaan trainen. De versoepelingen die afgelopen vrijdag door het kabinet zijn aangekondigd, betekenen dat we vanaf deze week het reguliere trainingsschema weer oppakken.

Lees meer

Nieuwe maatregelen

De regering heeft gisteravond tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Vanaf vandaag zondag 19 december zullen alle binnensportlocaties hun deuren moeten sluiten t/m 14 januari.  Voor ons betekent dit dat de ijsbanen helaas wederom gesloten zijn. Weer gestrand voor de mooiste weken van het jaar!  Wat een enorme teleurstelling die toch nog weer sneller kwam dan verwacht.

Lees meer

De ijshockeywedstrijd tussen Utrecht Dragons en GIJS HEPRO Groningen gaat zaterdag niet door.

Eigenaar Michael van de Kuit van ijsbaan Vechtsebanen, waar Utrecht Dragons speelt, wil niet mee te werken aan de controle van de QR-code of de negatieve coronatest die vanaf zaterdag verplicht is voor een bezoek aan binnensportlocaties. “Deze steeds verdergaande testsamenleving is een gevaarlijke ontwikkeling, waarvoor ik mijn ondernemingen onder geen beding laat misbruiken”, aldus Van de Kuit.

Lees meer

HEPRO/GIJS Groningen begint Eredivisie 13 november thuis in Kardinge

Zaterdag 13 november om 20.30 uur begint HEPRO/GIJS Groningen de strijd in de Eredivisie in het eigen Kardinge. De tegenstander is nog niet bekend, maar de kaartverkoop is al wel van start gegaan. Na de eenvoudige zege tegen Zoetermeer II van afgelopen weekend (16-2) zal het niveau van de tegenstanders in de Eredivisie een stuk hoger liggen.

Lees meer

GIJS heeft Eredivisieticket voor het grijpen!

HEPRO/GIJS Groningen speelt zaterdag 30 oktober de derde thuiswedstrijd van het seizoen. Bij een zege op Zoetermeer 2 zou GIJS het ticket voor de Eredivisie veilig kunnen stellen. Daarvoor is een plek in de top-4 van de Eerste Divisie Noord vereist. De huidige stand:

Lees meer

Herz Autoverhuur

website: Herz Autoverhuur Lees meer...

Peter Kuil

website: Peter Kuil Lees meer...

Lead 2 fix

Website: lead2fix.nl Lees meer...

Radio nl

Website: www.radionl.nl Lees meer...

Quintus Five

Website: www.quintusfive.com Lees meer...

New Nexus

Website: https://newnexus.nl/ Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9