Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

VACATURE!

ūüŹíVACATUREūüŹí
Wij zoeken mensen om ons team vrijwilligers te ondersteunen tijdens de thuiswedstrijden van GIJS 1.

In Memoriam | Bert Suurd

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van Bert Suurd. We zijn als club ontzettend geschrokken van dit bericht. Wij verliezen in hem een trouwe vrijwilliger, scheidsrechter, oud jeugdbestuurslid en een groot ijshockey liefhebber. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn gezin, naaste familieleden en vrienden.

Disco on Ice!

Zaterdagavond 30 December is er weer Disco on Ice! Samen met KCG organiseert GIJS Groningen deze gezellige schaats avond voor de hele club.

YES! We kunnen weer!

Na een spannende week konden we dit weekend eindelijk weer ijshockeyen.

Het 1e team trainde zaterdag ochtend ter voorbereiding op de wedstrijd in de avond tegen Red Eagles 's Hertogenbosch. Deze wedstrijd werd in OT met 4-3 gewonnen! 

Lees meer

IJSBAAN DICHT TOT NADER ORDER!!

Goedemorgen allen, helaas ontvingen wij onderstaande mailtje van Kardinge. Vanwege gebarsten waterleiding is de ijshal van Kardinge tot nader order gesloten!

Dit betekent dat ALLE trainingen komen te vervallen totdat wij bericht krijgen van Kardinge dat de schade is hersteld en de ijsbaan weer open gaat.

Lees meer

De kop is eraf

Yes! Het seizoen is begonnen! En hoewel GIJS 1 hun eerste wedstrijd niet heeft gewonnen was het wel weer heerlijk om de boys in actie te zien.

Lees meer

Geslaagd Girls Only weekend met Ilse Robben Award winnaar Bianca Schipper

Afgelopen weekend was het weer zover: het Girls Only IJshockey Toernooi, en wat een geweldig evenement was het! Meiden en dames vanuit alle hoeken van het land verzamelden zich in het Thialf ijsstadion in Heerenveen voor dit bijzondere toernooi, dat mogelijk werd gemaakt door de inzet van talloze vrijwilligers. Het Girls Only IJshockey Toernooi was wederom een groot succes, waarin de deelneemsters zich van hun beste kant hebben laten zien. Het was een weekend vol leuke wedstrijden, opwinding en kameraadschap op het ijs.

Lees meer

Nieuwsbrief

Het is bijna zover!

Op 16 september ligt het ijs weer in Kardinge en kunnen we eindelijk weer ijshockeyen! Er zal nog een schema volgen waarin we het eerste ijsweekend bekend maken wie wanneer kan trainen. Op de achtergrond zijn we druk bezig met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Dit zal hopelijk halverwege dit seizoen gelanceerd worden. De jeugd teams zullen dit seizoen gaan spelen in nieuwe tenues. Langzamerhand zullen alle recreanten senioren teams ook in dit nieuwe tenue gaan spelen, om te beginnen met GIJS 2 en de RACOONS. 

We kijken uit naar een sportief seizoen samen met jullie allemaal! 

Lees meer

Floris fietsen

Website: www.florisfietsen.nl Lees meer...

Start-impuls

Website: www.start-impuls.nl Lees meer...

DUSSELDORP

Website: Dusseldorp BMW Lees meer...

Raadsma

website: www.raadsma.nl Lees meer...

Data.Complete

Website: www.datacomplete.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10