Sponsoring

IJshockey in Groningen timmert stevig aan de weg én heeft dringend sponsors nodig!

Na de prachtige tijden van weleer in het ijsstadion “Stadspark” is het geweldig om te zien dat de ijshockeysport in Groningen weer opbloeit en de vereniging groeiende is.

Na een aantal jaren van het toneel geweest te zijn is de basis ongeveer zo’n 18 jaar geleden gelegd door de jeugd-ijshockey-vereniging de Groninger Pinguïns op te richten. Uit deze vereniging is het huidige GIJS Groningen ontstaan.

Op dit moment is GIJS Groningen uitgegroeid tot een volwaardige omni-vereniging waar je met recht van kan zeggen dat het IJshockey in Groningen weer op de kaart heeft gezet. De club heeft een aantal jaren geleden en met groot succes zelfs een damesteam en een seniorenteam toegevoegd.

Het eerste team van de GIJS Groningen komt uit in de eredivisie van het ijshockey in Nederland en België, de BeNeLiga. Als vereniging zijn wij er trots op dit team op het ijs te hebben kunnen brengen. Het team bestaat uit spelers die bijna allemaal de jeugdopleiding bij de GIJS Groningen hebben genoten.

Zonder jeugd geen toekomst

Ondanks de glamour en glitter van een eerste team is en blijft de jeugd het belangrijkste. Feitelijk is het heel eenvoudig: “zonder jeugd is er uiteindelijk geen ijshockey”. Er is gekozen voor een nieuwe aanpak met betrekking tot de jeugdopleiding, daarbij is er een nieuw beleidsplan ontwikkeld waarbij vanuit een aantal gezichtspunten onze jeugd naar een hoger niveau zal worden gebracht.

Zoals reeds beschreven in de aanhef, het “IJshockey in Groningen timmert stevig aan de weg”. Waarbij we altijd voor ogen moeten houden dat dit alléén mogelijk zal blijven als we over voldoende sponsors (lees: financiën) kunnen en blijven beschikken.

hoofdsponsor

Marne als 125 jaar de mosterdmaker van Nederland. Proef ook één van de mosterdvarianten en word fan!

Alle sponsoren

We zijn blij met en trots op alle sponsoren die onze vereniging steunen en een warm hart toedragen.

Overzicht sponsoren

Sponsor worden?

Wilt u meewerken aan de ontwikkeling van het ijshockey in Groningen informeer dan naar de mogelijkheden.

Sponsor worden