Gijs groningen

Proefles

IJshockey is een fantastische sport! We snappen dat je dit een keer wilt proberen. Ook volwassenen kunnen ijshockey uitproberen en leren.

Enige vereiste is dat je in ieder geval een beetje kunt schaatsen :-)

We hebben bij GIJS Groningen meerdere senioren recreatieteams waar je eventueel voor in aanmerking zou kunnen komen als je niveau goed genoeg is.

Ben je beginnend ijshockeyer dan zul je starten bij de zondagavond groep. Dit is een enthousiaste groep mannen en vrouwen met allerlei verschillende speelniveaus.

Deze groep is perfect om met ijshockey kennis te maken. Ben je na 2x proberen enthousiast? Dan kun je je aanmelden als lid.

Je blijft dan in eerste instantie in de zondag trainingsgroep spelen. Als je niveau toereikend is kun je gevraagd worden om mee te doen met de House League

House League

De House League is een in-house competitie. De House League bestaat uit senioren leden die komen uit o.a. het vrijdagavond opleidingsteam, het damesteam, recreanten en leden die het gewoon leuk vinden om mee te doen. De House League bestaat vooralsnog uit 3 teams.

Iedere vrijdagavond zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen 2 teams en het 3e team verzorgt de wedstrijd.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar bestuurgijsgroningen@gmail.com

Uitrusting

Tijdens de 2 proeflessen is het mogelijk om materiaal te lenen van de club. Na de 2 proeflessen is het tijd om je eigen materiaal aan te schaffen en/of te leasen. Wij verwijzen je hiervoor door naar het winkeltje in Kardinge.

Zij kunnen je helpen met het uitzoeken van het juiste materiaal. Belangrijk om te weten: draag onder je gear een zweetpak, dit kan thermo ondergoed zijn, of een legging en strak shirt. Dit omdat het warmer is en het materiaal dan niet op je blote huid zit.

Neem ook een set droge kleding mee voor na de training. Je gaat namelijk zweten en in natte kleren weer naar huis is niks waard. Er zijn douches aanwezig voor na de training mocht je daar gebruik van willen maken. Neem ook een bidon mee! Want je zult water nodig hebben tijdens de training.

Tijdens de ijshockey trainingen en wedstrijden moet iedere speler een ijshockey uitrusting aan hebben. Deze bestaat uit een zweet pak, toque, nek band, body, elleboogbeschermers, scheenbeschermers, broek met bretels, helm, handschoenen, sokken, shirt en schaatsen.

Daarnaast heb je een stick nodig en een grote tas om alles in te vervoeren.

Uitgeprobeerd?

Heb je 2 proeflessen erop zitten en wil je definitief meedoen met de House League? Dat kan! Schrijf je dan in als lid bij GIJS Groningen.

Let op! Zit je al in een ander team (vb. GIJS 4) dan betaal je € 150,- per seizoen extra contributie (bovenop je standaard contributie) om mee te doen met de House League.

Zit je niet in een team en speel je alléén House League dan betaal je € 400,- per seizoen.

Aanmeldformulier