GIJS Groningen

GIJS Groningen is de IJshockeyvereniging van Groningen.
Bij ons kan eenieder zich op diverse niveaus bekwamen in het uitoefenen v.d. mooiste en snelste teamsport ter wereld !!

GIJS EREDIVISIE

Dit seizoen komt ons eerste team uit in de eredivisie. We streven ernaar om de finale van de eredivisie te behalen en natuurlijk om te winnen. Vorig seizoen is GIJS Groningen tot de halve finale gekomen. Een flinke prestatie door een jong en hier en daar nog onervaren team.

GIJS JEUGD

Bij ons draait alles om het ontdekken, ontwikkelen en vieren van de passie voor ijshockey bij kinderen van alle leeftijden. Als ouder begrijpt u ongetwijfeld hoe belangrijk het is dat uw kind de kans krijgt om te groeien in een omgeving waar plezier en veiligheid centraal staan. En dat is precies wat wij bieden.

GIJS RECREATIE

In Nederland wordt volop recreatief ijshockey gespeeld. Enkele honderden spelers komen wekelijks in actie in een van de vele Regio Competities die ons land rijk is. Bij GIJS Groningen heb je de mogelijkheid om ijshockey te spelen in recreatief competitieverband. Er zijn verschillende recreatieve teams die uitkomen in de diverse landelijke divisies.

GIJS HOUSE LEAGUE

Sinds 2022-2023 is er een House League bij GIJS Groningen. De House League bestaat uit senioren leden die komen uit o.a. het vrijdagavond opleidingsteam, het damesteam, recreanten en leden die het gewoon leuk vinden om mee te doen. De House League bestaat vooralsnog uit 3 teams. Het niveau is gemixt, van gevorderd tot beginner.