Ijshockey scool

Wil je ook op de coolste en snelste teamsport ter wereld?

Ben je 5 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om met andere kinderen te leren ijshockeyen? Meld je dan aan voor drie gratis proeflessen bij de IJshockeyscool van Gijs Groningen.

Vind je het na de proeflessen leuk, dan kun je op de zaterdagmiddagen de lessen blijven volgen.

Om goed te kunnen starten met ijshockey heeft het de voorkeur dat je al zelfstandig, zonder hulpmiddelen, op het ijs kan staan.

Bij de IJshockeyscool leer je vervolgens de schaatstechnieken, doe je leuke oefeningen en krijg je meer zelfvertrouwen op het ijs.

Na een aantal lessen kan je al sneller schaatsen, coole moves en word je behendiger met stick en puck. IJshockey is een teamsport. Plezier en het contact met andere staan voorop in deze sport.

Als je bij de IJshockeyscool komt krijg je van ons een ijshockeypak, helm en stick te leen. Zo kan je meteen goed starten. Je hebt dan de juiste bescherming en daarnaast staat het natuurlijk superstoer zo’n pak.

Neem wel je eigen thermopak of zweetpak, en ijshockeyschaatsen mee.

Na een eerste periode van lessen, kan je doorstromen naar een team en wedstrijden spelen.

Heb je er, net als ons, ook zoveel zin in?

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of stuur een email naar: opleiding@gijsgroningen.nl. Wij sturen je, na aanmelding, een mail met meer informatie. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem ook dan gerust contact op.