Zo, dat was even afwachten alvorens dit voorwoord gecomponeerd kon worden. Het wachten was op het vervolg programma na de reguliere competitie, de play offs geheten.  Echter nu is het bekend en het ‘korte’ programma zag er als volgt uit. GIJS HEPRO Groningen (als nummer vijf geëindigd) diende de eerst komende wedstrijd tegen Leeuwarden (als nummer 4 geëindigd) op zaterdag  5 maart 2022 te spelen in  Kardinge, waar maar liefst 6-0 werd gewonnen door GIJS. De return vond plaats op zondag 6 maart 2022 in het stadion van Leeuwarden. De fraaie winst van de 5e maart kon helaas niet geprolongeerd worden op 6 maart, daar ging het schip onder met 3-1. Echter met het gemiddelde kwam GIJS wel verder.

En hoe gaan we dan op het ijs verder, wel dat betekent op zaterdag 12 maart a.s. een thuiswedstrijd in Kardinge, aanvang 18.30 uur tegen Toekomstteam Tilburg Trappers en op zondag 13 maart om 17.00 uur de wedstrijd in Tilburg tegen, ja natuurlijk de Trappers.

Graag vanzelf sprekend veel publiek ter aanmoediging in Kardinge gewenst, maar liefhebbers kunnen natuurlijk ook toejuichen in Tilburg, gewoon een autoritje maken!

Kortom voor beide wedstrijden veel succes toegewenst en laat je niet kisten GIJS!