GIJS HEPRO Groningen heeft afgelopen seizoen de play-offs helaas niet weten te bereiken. De publieke belangstelling was echter overweldigend en volgend jaar willen GIJS graag weer een stap omhoog zetten. De seizoenkaartverkoop voor 2024-2025 is woensdag 3 april 2024 gestart.

De succesvolle en spannende competitieopzet zal gehandhaafd blijven inclusief play-offs. Hoeveel teams er exact in de Eredivisie actief zullen zijn, wordt in de komende maanden bekend, maar de omvang van de competitie zal nagenoeg gelijk blijven.

Ticketprijzen
De prijs van losse tickets voor volwassenen gaat naar 13 euro voor de reguliere competitie- en bekerwedstrijden en 15 euro voor de topwedstrijden tegen Heerenveen, Leeuwarden, Amsterdam, Nijmegen en Zoetermeer. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt voor losse duels de helft: respectievelijk 6,50 euro en 7,50 euro. De prijs voor bekerduels en play-offs wordt later nog vastgesteld.

Seizoenkaarten
De prijs van seizoenkaart in 2024-2025 wordt 155 euro voor volwassenen met een vaste stoel voor alle reguliere competitiewedstrijden, play-offwedstrijden en bekerwedstrijden. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt 75 euro. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend online worden aangeschaft en de betaling vindt plaats via iDeal.

Huidige stoelen
Bij het bestellen is het ook mogelijk de contributie voor het lidmaatschap voor de Supportersvereniging GIJS, 10 euro, te voldoen voor het seizoen 2024-2025. Alle huidige seizoenkaarthouders uit het seizoen 2023-2024 hebben woensdag 3 april een persoonlijke e-mail ontvangen over het verlengen van de eigen stoel. Deze wordt tot woensdag 1 mei gereserveerd.

Vrije stoelen
Alle (overige) vrije stoelen kunnen worden aangeschaft door (een) plek(ken) uit te zoeken op de plattegrond via onderstaande link. Vervolgens kan de prijssoort worden gekozen en dienen de NAW-gegevens te worden ingevoerd. Afrekenen kan tenslotte eenvoudig en uitsluitend via iDEAL.

STOELKEUZE via de onderstaande plattegrond:
https://secure.ticketunie.com/widgets/408/302/OrderActvity/187524