Eindelijk maar dan toch,.. de verslagen van onze toekomstige GIJS TOPPERS uit u12 ! In de kleedkamer… oeii. Druk.. gespannen.. … hmm de caoch wil ook nog iets melden.. vooruit dan maar.. maar eigenlijk hebben we geen tijd voor je Kyle J

Uitspraak van de dag!

 • Q. What does the first person do who crosses the Blue Line?
 • A. SHOOTTT .>> was het antwoord…(hij moest wel twee keer vragen hoor J voordat het antwoord duidelijk te horen was op de parkeerplaats)
 • Q. What does the second person do who crosses teh Blue Line..?
 • A. Stand next to the NETT..

Het was een superspannende wedstrijd en werelduitslag. Nog even en we kunnen gewoon deelnemen aan de BeNe leage met deze toppers J

Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat een top wedstrijd het bijna niet samevat , zo spannend vonden we het allemaal.. zeker de coach en de teamleiders, en ook het geklepper en gebel op de tribune hebben we zeker mee gekregen. We vlogen als een wervelwind over het ijs in de offence, en de defence heren en zeker beide dames hielden het geheel goed gesloten.

Halverwege werden we iets te overmoedig en wellicht wat moe.. J en kreeg de tegenstander iets ruimte en konden ze de schade toch iets beperken. We stevenden immers af op een MEGA overwinnig.. en ik hoorde op de bank.. we staat straks eerste als we zo door gaan yeahhhh.

Aan de toto lijst kunnen we zien dat statistisch Ziggy denk ik het eerst over de blauwe lijn is gekomen en dat Cooper als 2e volgde en gelijk naast of vlakbij het doel stond. Het kan toeval zijn of we hebben gewoon een geweldige trainer/coach, wij gaan voor de 2 optie.. Topie Kyle !!

De goals zijn gescoord door:

 • 1e Goal Cooper Kimmit => Assist Ziggy Keukenkamp
 • 2e Goal Cooper Kimmit => Assist Ziggy Keukenkamp
 • 3e Goal Cooper Kimmit => Assist Ziggy Keukenkamp
 • 4e Cooper Kimmit
 • 5e Goal Cooper Kimmit => Assist Ziggy Keukenkamp
 • 6e Goal Victor Goeninga => Assist Matias Fernandes => Assist Jelmer Bloem
 • 7e Goal Cooper Kimmit => Assist Ziggy Keukenkamp
 • 8e – Victor Goeninga
 • 9e –Maarten Bralten => Assist Lotte de Vries
 • 10e Goal Mika Wagenmakers => Assist Maarten Bralten

En dan YES.. de derde en LAATSTE zoemer.. GEWONNEN!!

Feest op het ijs..YEAHH .. oh.. dat schijnt niet weer te mogen (sorry) volgende keer moeten we handschoenen en helmen op/aan houden.. oeps..

Zaterdag.. 14.. opleidingteam => U12 training => sinterklaas is vroeg en heeft zijn mantel ingeruild voor een zwarte jas en heeft zijn baard geschoren.. Netjes.. hoorl. He Het is KEES en hij heeft ze “De Nieuwe Shirts “ oh oh… toch een kwijt.. spanning bij de familie Vermeulen.. eerst allemaal maar douchen.. geluk voor Kees ook Michel zijn shirt is terecht ! Nog snel even spelerpassen en bidons inpakken en de lijst en meenemen…

Zondag morgen… VROEG.. pff… 8 uur eten opstaan… spullen checken.. Ja alles klaar.

Kwart voor 10 10 uur.. de meesten zijn onderweg en er word al druk “geapt”onder de rijdende mensen… ( is niet veilig he J )

Kwart voor 12 iedereen aanwezig gelukkig en “DryLand” kan beginnen.

We zijn allemaal lekker positief maar wel koud.. brrr… daar hoor. We weten nu wel waarom een aantal dames thuis bleven en hun man gestuurd hebben. Snel een kiekje voor op de wedstrijd..

Half 1 Coach Kyle aan het woord.. dan El Capitaine Ziggy nog even en beide defence dames worden tot Assist benoemd door coach Kyle. (Dit houd in…. dames en heren.. dat Ziggie, Lotte en Chantal en Kyle met de Refere in discusie mogen en de rest => niet!) Ook bij de andere divisies is dat vaak een probleem (Zeker in de 5e divisie waar jullie beide teamleiders spelen..)

Kwart voor 1 wedstrijd begint

We gaan weer als een razende van start en het publiek dat mee is heeft een top uitzicht in een skybox J geen klapperdingen of bellen maar we horen ze wel aan de andere kant van de baan.

Behalve de klapperde gebitjes van iedereen dan, want inderdaad het is koud.. en een teamleider was zo slim om op sportschoenen te komen. De goalie van leiden lijkt ineens een stuk groter maar Bernard weet ons ervan te verzekeren dat het dezelfde goelie is.

10-13 minuten in de eerste periode en ja hoor eindelijk GOALLLL ! 0-1 we staan voor.. wederom vreugde en het mocht ook zeker na al dat harde werk. Even later.. zoemer.. einde 1ste perioden en wel 3 minuten rust waar coach Kyle even dnakbaar gebruik van maakt.. maar dat ijs naast de spelerbank leid toch er en der een spelertje af.

0 – 1 => 1 – 1 => 1 – 2 => 2 – 2 => wat oehs en ahh en bell ringing from back home… => 2 – 3 => 3 – 3

Opens staat het 5 – 3 en we worden wat nerveus.. .. nog 4 minuten en 45 seconden JAAA Mika tikt hem erin door een assist van Jelmer.. nog 1… please.. BZZZZ helaas..:-(

Hmm misschien toch even te vroeg gejuicht.., wel een superspannende wedstrijd en samen vattend hebben we het super gedaan en er kwamen veel Oooehs en AHHH en YEAHS van de tribune (en van thuis), maar helaas met een puntje vershil verloren . Missschien was de kou in Leiden ons toch net iets te veel voor ons om warm te blijven.

1e Goal Matias Fernandes => Assist Ziggy Keukenkamp

2e Goal Nick Stol => Assist Cooper Kimmit

3e Goal Cooper Kimmit => Assist Michel Vermeulen

4e Goal Mika Wagenmakers => Assist Jelmer Bloem

Voor de toekomst ! Winnen doe je samen.. verliezen helaas ook. We gaan lekker samen terug..en ons voorbereiden op Zaterdag 28 November in Enschede U12 om 18 uur revange te gaan halen.

Ps.. als je echt wil lachen,, moet je die dag 30 minuten na de U12 wedstrijd even op de tribune gaan zitten.. Jullie teambegeleider staan dan ook beiden op het ijs tegen Littikhuis Enschede Lions2..

We vinden jullie geweldig en willen jullie allemaal bedanken dat we bij jullie in de bank mogen staan.

Kyle, Emiel en Bert well done topper! En remember.. 1st over the Bleu line.. Shoot. .2nd => NET J