Zaterdagmiddag was het voor U8 en U10 weer game time. Ditmaal ging de reis naar Amsterdam, met de Amstel Tigers en Unis flyers op het menu.

Het mixed team U8 Groningen/Leeuwarden, wist voor een verassing te zorgen. De eerst match tegen Heerenveen werd gewonnen met 2-0. Door een assist van Nick Stol scoorde Cooper Kimmit onze nieuwste aanwinst de eerste goal. Ook de tweede goal werd door Cooper gemaakt, na een assist van Woud Capital.

De tweede match tegen Amsterdam werd het 3-2 voor Amsterdam. Maar niet zonder flinke tegengas van het Gijs/Capital mixed team. De twee doelpunten werden door Woud en Cooper gemaakt.

De derde match zorgde onze jongste toppers weer voor een verassing, door met 1-0 te winnen van Heerenveen. Weer gescoord door Cooper met weer een assist van Nick.

En de laatste match tegen Amsterdam, hadden de Amstel Tigers,een flinke kluif aan de geoliede machine van het mixed team, uit het Noorden. Het bleef dan ook 0-0. Al met al een top prestatie van de jongste garde.

Onze U10 mannen deden het ook niet onverdienstelijk ook zij hebben erg goed aanvallend en verdedigd gespeeld ook zij maken erg grote vooruitgangen. Weliswaar wel 3x verloren 1x gelijk gespeeld, de goals tegen waren zeker acceptabel de 1ste mach 3-2, de 2de mach 2-0 en de andere weet we eigenlijk niet meer kwa punten maar zeker geen dikke nederlaag. Onze eigen Michel van der Meulen wist hier zijn eerste goal te scoren.

Kwa samen spel komen onze mannen van Gijs en Capitals, veel dichter bij elkaar en geven elkaar steeds mooiere passen en assists.

Op naar de volgende wedstrijd. Komende zaterdag 06-12-14 staan we weer paraat om 13:45h in Heerenveen Thialfstadion tegen Utrecht Dragons en Unis Flyers.

u8-003