Wat een geweldig weekend heeft HEPRO/GIJS Groningen achter de rug. Na de klinkende 6-0 zege van zaterdagavond werd zondag in Leeuwarden het ticket voor de halve finale geboekt. In die halve speelt GIJS komend weekend tegen het Toekomstteam van Tilburg Trappers. Op zaterdagavond 12 maart (18.30 uur) is de thuiswedstrijd in Kardinge. Zondag 13 maart om 17.00 uur is de return in Tilburg. De scores van beide duels worden wederom bij elkaar opgeteld.

GIJS kan de steun van haar trouwe fans heel goed gebruiken. De afgelopen weken zaten er steevast 500 supporters op de tribunes in Kardinge en zaterdagavond willen we natuurlijk graag de stap zetten naar de finalereeks tegen Amsterdam of Eindhoven. Alle seizoenkaarthouders hebben zaterdag weer vrij toegang. Losse tickets voor volwassenen kosten 10 euro. Jeugd tot en met 17 betaalt 5 euro per ticket.

Neem je vrienden mee!
Zoek via onderstaande link eenvoudig je eigen stoeltje uit en kom HEPRO/GIJS Groningen zaterdagavond 12 maart vanaf 18.30 uur aanmoedigen. Eerder dit seizoen wist GIJS al eens te winnen van deze tegenstander. Het belooft weer een avond vol spektakel te worden voor de ploeg die dit seizoen heel veel tegenslagen heeft overwonnen en er stond op het moment dat het erom ging. Heel graag tot zaterdagavond in Kardinge!!!

https://secure.ticketunie.com/widgets/408/302/OrderActvity/97864

PS: Stuur deze link ook door naar vrienden en bekenden en maak er samen een mooie avond van!