Het eerste team van HEPRO/GIJS Groningen start de competitie op zaterdag 9 oktober. In de Divisie Noord beginnen de Groningen met een thuiswedstrijd tegen Den Haag. Na een halve competitie met in totaal vijf wedstrijden voor elk team plaatsen de nummers 1 tot en met 4 plaatsen zich voor de Eredivisie. De seizoenkaartverkoop is gestart. Losse tickets voor de thuiswedstrijden zijn vanaf vrijdag 17 september te koop


In Divisie Noord is HEPRO/GIJS Groningen één van de zes teams. Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Leeuwarden en Zoetermeer zijn de andere ploegen. In Divisie Zuid nemen Breda, Geleen, Dordrecht,  Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen het tegen elkaar op. Ook vanuit deze divisie gaan er vier ploegen naar de Eredivisie.

In de Eredivisie wordt vervolgens een volledige competitie gespeeld, dus zeven thuis- en zeven uitwedstrijden. De overige vijf ploegen spelen verder om de titel in de Eerste Divisie. Na afloop van de reguliere competitie plaatsen de nummer 1 tot en met 4 van de Eredivisie zich voor de halve finales van de play-offs.

Eigen stoel
De kaartverkoop loopt dit seizoen volledig online. De gehele tribune van Kardinge heeft genummerde stoelen en zo is het dus mogelijk om een eigen plekje in de hal te reserveren. Bovendien kan er op deze manier worden voldaan aan de huidige coronamaatregelen. Zolang de maatregelen dat noodzakelijk maken, zal bij de toegangscontrole worden gecontroleerd op de CoronaCheck App en geldige legitimatie. De reguliere kaartverkoopprijs is 11 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 16 jaar.

Seizoenkaarten
Er zijn voor het seizoen 2021/2022 seizoenkaarten te koop die recht geven op toegang bij alle reguliere thuiswedstrijden in Kardinge. Om alle thuiswedstrijden van HEPRO/GIJS Groningen in Divisie Noord en de Eredivisie/Eerste Divisie bij te wonen, betalen volwassenen een prijs van 95 euro. Jeugd tot en met 16 jaar kan alle thuisduels bezoeken voor slechts 45 euro. Wil je ook meteen verzekerd zijn van de play-offs? Dan kun je de seizoenkaart voor 25 euro upgraden. Ook het lidmaatschap van de Supportersvereniging GIJS kan voor 10 euro meteen online worden geregeld. Klik op de onderstaande link, voor het reserveren van uw eigen stoel voor het hele seizoen:

https://secure.ticketunie.com/widgets/408/302/OrderActvity/97363

LET OP: Vanwege de huidige maatregelen zijn staanplaatsen (nog) niet toegestaan. Wil je graag gebruik maken van de mogelijkheid om een statafel met vier krukken, neem dan contact op met voorzitter Jacob van Gelder (0627612724) of stuur even een e-mail naar info@gijsgroningen.nl.

Thuiswedstrijden en losse verkoop
HEPRO/GIJS Groningen speelt drie thuisduels in Divisie Noord:
Zaterdag 9 oktober, 20.30 uur: HEPRO/GIJS Groningen – Den Haag
Zaterdag 23 oktober, 20.30 uur: HEPRO/GIJS Groningen – Leeuwarden
Zaterdag 30 oktober, 20.30 uur: HEPRO/GIJS Groningen – Zoetermeer

Losse tickets voor de bovenstaande drie wedstrijden gaan op vrijdag 17 september in de verkoop. Seizoenkaarten blijven de gehele maand oktober nog in de verkoop. Begin november wordt het speelschema voor de Eredivisie bekend.