Graag zou ik u het volgende unieke evenement onder de aandacht brengen het IIHF World Girls Ice Hockey Weekend, dit weekend is bedoeld om vrouwenijshockey onder de aandacht te brengen en op deze manier nieuwe leden te werven. Wereldwijd worden in 50 landen evenementen georganiseerd, IJshockey Nederland in samenwerking met Capitals Leeuwarden, Enschede Lions, Nijmegen Devils en Kemphanen Eindhoven organiseren ook een evenement tijdens het weekend van 8 en 9 oktober.

De deelneemsters vanaf 4 jaar zullen op een leuke manier in aanmerking komen met de sport ijshockey, dit evenement staat bekend om plezier in de sport en dat zullen wij dan ook uitdragen tijdens het weekend.

IJshockey Nederland wilt dan ook alle clubs vragen als het mogelijk is om aandacht te geven aan het evenement op de club site en facebookpagina door het onderstaande stukje wat blauw gekleurd is te plaatsen. Ook vragen we jullie om het stukje te sturen naar meiden in de vereniging.

IIHF World Girls Ice Hockey Weekend 2016

Meiden/vrouwen vanaf 4 jaar kunnen meedoen op het ijs en zullen ijshockey op een leuke manier leren kennen. Dit evenement is bedoeld voor ledenwerving en spel plezier bij huidige speelsters. Speelsters van de clubs in de buurt meld je aan en kom meedoen, hoe meer meiden op het ijs hoe leuker het wordt.
Mail naar girlsonlyhockey@ijshockeynederland.nl

IIHF World Girls Ice Hockey Weekend 8 & 9 oktober 2016 8 oktober:
09:45 uur tot 11:45 uur in Leeuwarden
18:00 uur tot 20:00 uur in Enschede

9 oktober
08:30 uur tot 10:45 uur in Nijmegen 14:00 uur tot 16:00 uur in Eindhoven