Groningen start woensdagmiddag 1 juli om 15.00 uur met de seizoenkaartverkoop voor 2020-2021. In Sportcentrum Kardinge wordt het startsein gegeven voor de eerste ‘corona-proof’ verkoop van stoeltjes voor het nieuwe ijshockeyseizoen, dat in oktober van start gaat. Op de middenstip van de thuisvloer van de ijshockeyclub gaan woensdag in Kardinge maximaal 150 van de onder normale omstandigheden 692 beschikbare zitplaatsen in de verkoop voor de Eredivisie. De verkoop loopt woensdag 1 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Eigen plek
Voor het eerst in het ruim 50-jarige bestaan van de club kunnen de supporters van HEPRO/GIJS Groningen hun eigen stoeltje in Kardinge uitkiezen. Volwassenen betalen 125 euro voor een vaste plek en zijn hiermee automatisch lid van de Supportersvereniging van GIJS. Jeugd geboren vanaf 1 april 2003 betaalt 75 euro en kan plaatsnemen in het vak achter de spelersbank van HEPRO/GIJS Groningen. Daarnaast zijn er voor families statafels met naam plaatje beschikbaar 10 stuks met vier plekken voor de totaalprijs van 450 euro. Sponsors krijgen in een later stadium de mogelijkheid hun eigen vaste plekken te reserveren in een speciaal vak en krijgen exclusief toegang tot de koffiecorner. Liefhebbers en belangstellenden kunnen zich woensdag vanaf 15.00 uur melden in Kardinge. Daarbij wordt iedereen gevraagd de corona-regels in acht te nemen en de aanwijzingen ter plekke op te volgen.

Competitie-opzet
HEPRO/GIJS Groningen keert komend najaar terug op het hoogste niveau. Er zijn in het seizoen 2020-2021 veertien teams actief in de Eredivisie. In twee poules van zeven teams is de inzet telkens vier tickets voor de strijd om het kampioenschap van Nederland in de Eredivisie. De resterende drie ploegen van elke poule strijden in de tweede fase van de competitie om het kampioenschap in de Eerste Divisie van Nederland. Daarmee blijft de competitie van het begin tot het einde spannend voor alle deelnemende ploegen en is er in februari voor het merendeel van de clubs nog uitzicht op een prijs.