HEPRO/GIJS Groningen is de komende twee seizoenen actief op het hoogste niveau in de nationale ijshockeycompetitie. De producent van kunststof kozijnen verlengde de sponsorovereenkomst en is tot medio 2022 de naamgever van de bespeler van Sportcentrum Kardinge.

HEPRO kunststof kozijnen was afgelopen seizoen als shirtsponsor verbonden aan het ijshockeybolwerk van Groningen. De samenwerking wordt tot tevredenheid van beide partijen verlengd en uitgebreid.

CEO Danny Wolthuis van HEPRO was afgelopen seizoen geregeld te gast bij thuiswedstrijden van GIJS Groningen en was zeer te spreken over de sfeer en beleving rondom de duels van de landskampioen van 1986: “Helaas heeft het seizoen door corona kort geduurd, maar het was erg leuk om aanwezig te zijn bij de wedstrijden. Het is echt een avondje uit met veel spektakel. De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek geraakt en hebben we besproken of we méér voor elkaar konden betekenen. GIJS heeft belang bij een groter budget en wijzelf investeren nog verder in onze landelijke naamsbekendheid.”

Online
Bedrijfsmatig beleeft HEPRO in deze ‘coronaperiode’ goede tijden. “We hebben enkele jaren geleden flink ingezet op onze digitale vindbaarheid en bovendien waren we de eerste partij op de Nederlandse markt die online offertes uitbracht. In de afgelopen maanden dat veel mensen thuis kwamen te zitten en veel dingen vanuit huis regelden, kwamen ze voor kunststof kozijnen meer en meer bij ons terecht.”

HEPRO kunststof kozijnen heeft 72 werknemers die actief zijn in vestigingen in Zuidbroek en Hillegom en is al enkele jaren als sponsor actief in de Stad bij de profclubs SAMEN. Lycurgus (volleybal), Donar (basketbal) en FC Groningen (voetbal). Afgelopen seizoen kwam daar GIJS Groningen bij. “We hebben ons marketingbudget verdeeld over deze clubs en zetten geregeld tickets in bij winacties via social media. Laten we hopen dat er in het nieuwe seizoen snel weer mét publiek kan worden gespeeld.”

Seizoenkaarten
Voorzitter Jacob van Gelder van HEPRO/GIJS Groningen is eveneens zeer blij met de verlengde overeenkomst. “Het geeft ons de mogelijkheid om de faciliteiten rondom het eerste team komend seizoen weer op een goede manier in te richten. In deze fase van onzekerheid rondom de coronamaatregelen is dit toch weer een hele mooie opsteker. We zijn achter de schermen volop bezig om aan de weg te timmeren. Zo zullen we op woensdag 1 juli een nieuw concept lanceren voor seizoenkaarten. Iedere GIJS-supporter kan met ingang van 2020-2021 zijn eigen stoeltje reserveren. Dat is weer een mooie stap richting de toekomst en bovendien spelen we daarmee ook alvast in op eventuele beperkingen rondom het spelen mét publiek in Sportcentrum Kardinge.”