HEPRO/GIJS Groningen hervat zaterdagavond 5 februari om 18.30 uur de competitie met een thuiswedstrijd tegen Dordrecht Lions. In Kardinge zijn 300 toeschouwers welkom. De opzet van de Eredivisie wordt aangepast in een formaat van een halve competitie, waarin GIJS op zondag 20 februari en zaterdag 26 februari ook thuis speelt.

De vaste kaarthouders en sponsors van GIJS krijgen per e-mail bericht en zijn zaterdagavond 5 februari van harte welkom in Kardinge, bij de thuiswedstrijd tegen Dordrecht Lions. Er zijn nog circa honderd losse tickets te koop voor deze thuiswedstrijd. Zaterdagavond dient op de tribunes in Kardinge zoveel mogelijk afstand te worden gehouden en is een zitplaats verplicht.

Bij de entree van Kardinge wordt gecontroleerd op een geldige QR-code in het kader van het coronatoegangsbewijs. Tijdens het lopen door de hal is het dragen van een mondkapje verplicht. Op de eigen stoel is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Personen uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. Overige toeschouwers dienen onderling anderhalve meter afstand te houden. Om 22.00 uur sluit Kardinge in verband met de huidige coronamaatregelen. Ook in het horecagedeelte is een zitplaats verplicht, net als het houden van anderhalve meter afstand.

Programma restant Eredivisie
Zaterdag 5 februari, 18.30 uur: HEPRO/GIJS Groningen – Dordrecht Lions
Zondag 13 februari, 20.00 uur: Yeti’s Breda – HEPRO/GIJS Groningen
Zaterdag 19 februari, 17.45 uur: Amsterdam Tigers – HEPRO/GIJS Groningen
Zondag 20 februari, 17.45 uur: HEPRO/GIJS Groningen – HIJS HOKIJ Den Haag
Zaterdag 26 februari, 20.30 uur:  HEPRO/GIJS Groningen – OG Capitals Leeuwarden