Tja, mijn lezers zullen wel denken, waar heeft dat mens het over. Nou kijk, ik was niet persoonlijk aanwezig in Amsterdam, ik had een feestje thuis, ik vertel lekker niet waarom. Nou vooruit, ik was jarig. Om eerlijk te zijn, ik ben geen 28 geworden, maar………. hihi.

Uiteraard ben ik zo snel mogelijk achter de pc gaan zitten om de resultaten van de wedstrijd in Amsterdam tegen de Amsterdam Tigers in ogenschouw te nemen hetgeen onderstaand zeer kort weergegeven. Voor zover ik heb kunnen achterhalen werd het Groningse doel verdedigd door Matyas Dana.

In de eerste periode gebeurde er niets, nou ja, iedereen deed natuurlijk zijn best wel wat te laten gebeuren, maar doelpunten…………. Ho maar. Vanzelfsprekend heb ik het hoofdzakelijk over GIJS Groningen, want de Tigers mochten natuurlijk best wat in hun doel krijgen, dat was tenslotte het ultieme doel van de Gijsies.

Oeps, in de tweede periode scoorden de Tigers maar liefst om te beginnen tweemaal, dus 2-0. Doch onze Björn de Haan wist de stand op SH 2-1 te brengen, assist Tim Bartels.

Door naar periode drie en daar maakte Tomasz Krukovski er keurig 2-2 van, geassisteerd door Björn de Haan en Tim Bartels.

Maar ja, gelijke eindstand brengt natuurlijk een verlenging tot stand en toen wisten de Tigers de winst binnen te halen.

Dat was voor ondergetekende (Hedi dus) een diepe teleurstelling, echt geen kersje op de taart!