Op 30 juli 2017 start alweer ons 5e ML Skills kamp in Duinkerken. Naast natuurlijk onze hoofdtrainers – Levi Houkes en Marco Postma – gaan we dit ook dit jaar onze trainersstaf uitbreiden. Wij houden jullie hiervan op hoogte. Wat wij al wel kunnen melden – en daar zijn wij zeer verheugd over – is dat René de Hondt (Technisch manager van Destil Tilburg Trappers) is toegevoegd aan onze staf.

René de Hondt gaat per 1 april de taken van Charles Houkes overnemen en zal de nieuwe General Manager van ML Skills worden.

Een citaat van René uit 2012 is : Met een grote kern zelf opgeleide spelers meedoen om de prijzen en de doorstroom vanuit de jeugd verbeteren. Twee jaar geleden hebben we een nieuw beleid ingezet om met meer spelers uit de eigen kweek te gaan werken. 

Inmiddels heeft DESTIL Trappers door dit beleid al veel spelers vanuit de jeugd kunnen laten doorstromen naar het 1e team, waardoor ze verder hebben kunnen doorgroeien als professionele club.

ML Skills kan zich in dit beleid helemaal vinden en wil blijven bijdragen aan de ontwikkeling van jonge ijshockeyspelers, zodat ook zij later deel uit kunnen gaan maken van het 1e team van hun club.

ML Skills zal zich, zowel voor als achter de schermen, blijven ontwikkelen. In de volgende nieuwsbrief zullen wij de nieuwe ontwikkelingen weer met jullie delen.

We hopen dat we je ook dit jaar weer enthousiast hebben gemaakt om samen met ons in de zomervakantie je ijshockey kwaliteiten nog verder te ontwikkelen. In de periode van 30 juli t/m 4 augustus 2017 organiseren wij weer een ML Skills Development Camp in Duinkerke voor de leeftijdsgroep van 5 t/m 17 jaar.

Wil jij een leuke en leerzame ijshockey week meemaken, op een schitterende locatie in Frankrijk aan het stand, meld je dan nu aan. Maar wacht niet te lang want vol = vol.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met sportieve vriendelijke groet,

Ml Skills

Marco (0630645629)

Levi (0646607611)