De sponsorcommissie heeft voor het seizoen 2016 – 2017 een aantal nieuwe sponsoren binnengehaald. GIJS Groningen is erg blij met de steun van deze nieuwe sponsoren. Hieronder een overzicht van de nieuwe sponsoren.

Sport en Gezondheidscentrum Ron Haans
Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Winschoten en Weener (Duitsland) is één van de nieuwe sponsoren van Gijs Groningen. Wij zijn als vereniging zeer blij dat zij zich het komende jaar aan Gijs Groningen hebben verbonden. Bij Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans kan je 24 uur per dag 7 dagen in de week sporten.

Ship2Supply
Ship2Supply, ie een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op de levering van alle benodigdheden aan boord van een schip. Ship 2 Supply heeft een vestiging in Appingedam. Wij als vereniging zijn Ship 2 Supply dankbaar dat zij ook Gijs Groningen steunen in het nieuwe seizoen in de BeNeLiga.

123 Ontstopper
123 Ontstopper is een ontstoppingsbedrijf dat u 24 per dag kan helpen met alle soorten verstoppingen van uw afvoer. Ook wij danken 123 Ontstopper voor hun steun aan Gijs Groningen.

SPORTPHOTO AGENCY
Sportphoto Agency heeft zijn sponsorpakket bij Gijs Groningen uitgebreid en zal naast de boarding ook het komende jaar met naam op het shirt van het eerste team staan hiervoor onze dank.

Bloemenshop van der Laan Hoogezand
Heeft zijn contact voor het nieuwe seizoen verlengd voor een jaar en zal ook in het nieuwe seizoen te zien zijn op de boarding.

Hoveniersbedrijf Arjan Nuver
Heeft zijn sponsorcontract met een jaar verlengd, hiervoor onze dank namens de vereniging en zijn ook het komende jaar te zien zijn op de boarding.

Bakker Huuradvies
Bakker Huuradvies is uw makelaar in huur en verhuur van woningen in de provincies Groningen en Drenthe.

Picth & Putt Golf Groningen
Pitch en Putt Golf Groningen, het sportieve uitje voor iedereen. Betaalbaar en dichtbij.

Martini Business
Martini Business staat voor netwerken in een informele sfeer in onze skybox.

Gemeente Groningen
Dé plek voor inwoners en ondernemers voor informatie van de gemeente.

Snow Limits
Indoor ski – en snowboard centrum met twee indoor rolbanen, een rodelbaan, een Oostenrijkse après ski bar en een wintersport winkel in Groningen.

TSO Fietsen
Verkoop van stadsfietsen, lifestylefietsen, kinderfietsen en accessoires.

I.D. Wonen
Voor de leukste en gezelligste woonwinkel ga je naar I.D. Wonen.