LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Tickets

De gehele tribune van Kardinge heeft genummerde stoelen. Wanneer u kaarten reserveert, kunt u zelf een plek uitzoeken in de plattegrond. Zo bent u verzekerd van uw eigen stoel in de hal, ongeacht hoe laat u bij Kardinge arriveert.

Losse Tickets
De kaartverkoop loopt vanaf dit seizoen volledig online. Er kunnen dus géén kaarten meer aan de kassa bij Sportcentrum Kardinge worden gekocht. Prijs is voor competitieduels is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 16 jaar:

De toegangsprijzen voor een wedstrijd in de competitie zijn:

 • € 10,-- - Volwassene
 • € 5,- Jeugd t/m 16 jaar

Seizoenkaarten

Er zijn voor het seizoen 2021/2022 seizoenkaarten te koop die recht geven op toegang bij alle reguliere thuiswedstrijden in Kardinge. Om alle thuiswedstrijden van HEPRO/GIJS Groningen in Divisie Noord en de Eredivisie/Eerste Divisie bij te wonen, betalen volwassenen een prijs van 95 euro. Jeugd tot en met 16 jaar kan alle thuisduels bezoeken voor slechts 45 euro. Wil je ook meteen verzekerd zijn van de play-offs? Dan kun je de seizoenkaart voor 25 euro upgraden. Ook het lidmaatschap van de Supportersvereniging GIJS kan voor 10 euro meteen online worden geregeld. Klik op de onderstaande link, voor het reserveren van uw eigen stoel voor het hele seizoen.

KOOP NU JE SEIZOENKAART

LET OP: Het is ook mogelijk om een plek aan een statafel met vier krukken te reserveren. Klik dan op de link hierboven. Bij de plattegrond kiest u vervolgens voor één tot vier gele stipjes. Of neem contact op met voorzitter Jacob van Gelder (via 06-27612724 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

---------------------------------------------------------------------

CoronaCheck-app per 6 november

Door de verscherpte coronamaatregelen wordt vanaf 6 november 2021 bij Kardinge gewerkt met toegang op basis van de CoronaCheck, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit geldt voor alle personen van 18 jaar of ouder. U kunt per telefoon in de app maximaal één coronabewijs per persoon laten zien.

Een geldige QR-code krijgt u middels een vaccinatiebewijs, een bewijs dat u de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona of negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

U kunt een testafspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. Laat u maximaal 24 uur en minimaal twee uur voor aanvang van de wedstrijd testen en zorg dat de QR-code actief is in de CoronaCheck-app.

Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl: https://coronacheck.nl/nl/print/

Alle informatie over de het Coronatoegangsbewijs voor de CoronaCheck-app vindt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Bauhaus

Website: nl.bauhaus/ Lees meer...

New Nexus

Website: https://newnexus.nl/ Lees meer...

I.D. Wonen

Website: www.idwonen.nl Lees meer...

Sanidirect

Website: www.sanidirect.nl Lees meer...

Gemeente Groningen

Website: www.groningen.nl Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9