IN DE ZOMERVAKANTIE IJSHOCKEYEN IN FRANKRIJK 31 JULI t/m 5 AUGUSTUS en ML SKILLS HOCKEYKAMP DUINKERKEN 2016. Aankomende zomer organiseert ML Skills Development Camp al weer voor de vierde keer een internationaal ijshockeykamp. Dit ijshockeykamp is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijdvan 5 t/m 18 jaar.

De trainingen worden zoals altijd gegeven door ervaren instructeurs. Natuurlijk zijn aanwezig de twee organisatoren van het kamp:Marco Postma (speler en jeugdtrainer bij Unis Flyers Heerenveen en trainer Nationaal Team U14) en Levi Houkes (speler bij Tilburg Trappers (Kampioen Oberliga) en jarenlang ervaring
als jeugdtrainer bij diverse kampen en clubs).Beide heren zijn tevens al jaren vaste waarden voor het Nederlands seniorenteam .
 
Daarnaast zullen ook dit jaar weer diverse nationale gasttrainers op het ijs staan. Wij zullen hier binnenkort meer over bekend maken.
 
De begeleidingsgroep onder leiding van Charles Houkes zal onder meer bestaan uit Marga Ipskamp en Tonny Vedder;beide jarenlange ervaring als begeleiders. De rest van de begeleiding zal binnenkort bekend worden gemaakt.
 
Programma van deze enerverende week:

  • Dagelijks 2 ijstrainingen waarin alle aspectenvan het ijshockey zullen worden behandeld.
  • Theorieles
  • 2x per dag off-ice training; o.a. schieten, stickhandeling, krachttraining, boxles ….
  • Avondprogramma

Mede door de ligging van de ijsbaan, strand en de luxe jeugdherberg is Duinkerken de perfecte locatie voor een ijshockeykamp. Dit ligt namelijk allemaal op loop afstand. De ideale combinatie van sport en ontspanning garandeertwederom een sportieveweek en een kamp om niet te vergeten.
 
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil  je deel uit maken van dit superleuke kamp en tevens deelnemen aan een  leerzame ijshockeyweek; meld je dan nu aan!
 
Dit kan via de site www.mlskills.com of stuur een mail naar info@mlskills.com
Ook voor meer informatie kunt u natuurlijk op onze site kijken of stuur een e-mail.