GIJS HEPRO Groningen speelt in de halve finale van de play-offs tegen Tilburg Trappers. Er wordt gespeeld in een best-of-three. De stand in de serie is 1-1 nadat beide ploegen een thuiswedstrijd wonnen. De beslissende thuiswedstrijd in Kardinge is vastgesteld op zaterdag 18 maart met aanvang 20.30 uur. De wedstrijd van morgenavond is UITVERKOCHT!

Kaartverkoop halve finale play-offs #3

GIJS HEPRO Groningen speelt in de halve finale van de play-offs tegen Tilburg Trappers. Er wordt gespeeld in een best-of-three. De stand in de serie is 1-1 nadat beide ploegen een thuiswedstrijd wonnen. De beslissende thuiswedstrijd in Kardinge is vastgesteld op zaterdag 18 maart met aanvang 20.30 uur.

Seizoenkaarten
De seizoenkaarthouders die op voorhand de play-offs hebben inbegrepen in hun seizoenkaart, hebben toegang tot alle play-offwedstrijden en kunnen ook komende zaterdag met hun bestaande pasje naar binnen. Overige seizoenkaarthouders kunnen met voorrang hun vaste plek(ken) te reserveren. De start van de vrije verkoop is zoals gebruikelijk op dinsdagochtend, 14 maart om 9.00 uur.

Kom op tijd!
Het is – in verband met ongetwijfeld opnieuw een bomvol Kardinge – belangrijk voor alle bezoekers om de plaats in te nemen op de tribunes, die op het pasje of de eticket staat. Alleen tickets in Vakken A tot en met F mét een rij- en stoelnummer geven recht op een zitplaats, de rest betreft staanplaatsen (STAVAK). De zaal gaat zaterdag om 19.30 uur open, één uur voor de puck-drop. Zorg in verband met de toegangscontrole dat je tijdig binnen bent om niks van de halve finale te hoeven missen!

Online verkoop

De tickets kosten in de halve finales €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor jeugd tot en met 16 jaar. Per bestelling wordt een bedrag van €0,60 betaalkosten in rekening gebracht.

Zaterdag 18 maart, 20.30 uur: GIJS HEPRO Groningen-Tilburg Trappers (halve finale):

[ link volgt op dinsdag 14 maart om 9.00 uur via online ticketing-nieuwsbrief, meld je daarvoor aan via nieuwsbrief@gijsgroningen.nl ]

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur gerust even een mailtje naar info@gijsgroningen.nl