LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten
 • 1
 • 2
 • 3

Kennismaken met ijshockey

Kennismaken met ijshockey => IJshockeysCool

Ben jij ook op zoek naar een super leuke sport en ben je in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar oud? Waarom niet kiezen voor de snelste teamsport ter wereld! IJshockey is een geweldige sport om naar te kijken, maar nog leuker is het om ijshockey te spelen. Zodra je het ijs opstapt ga je plezier beleven en hoe meer je schaatst hoe groter dat plezier wordt. Daarnaast ontwikkel je heel veel speciale vaardigheden, zoals schaatsen, toespelen van de puck naar een medespeler, met de puck aan je stick schaatsen en natuurlijk het schieten van de puck.

Wil jij op de coolste sport ter wereld?
Kom dan 3x gratis naar de IJshockeysCool

Wil jij leren schaatsen en ijshockeyen? Kom dan naar de IJshockeysCool. Elke zaterdag kun je van 12:15-13:15 uur leren schaatsen en ijshockeyen. Je hoeft alleen je ijshockeyschaatsen en handschoenen mee te nemen want wij hebben een helm en stick voor je klaar staan. Heb je kniebeschermers van bijvoorbeeld skaten of een andere sport dan kan je die meenemen. Kun je nog helemaal niet schaatsen? Geen probleem, dat gaan wij jou leren. Heb je geen schaatsen, geen punt! Die kan je in Sportcentrum Kardinge huren. Meld je nu aan voor 3 gratis trainingen en wordt een stoere ijshockeyer. Wij hebben plek voor maximaal 40 kinderen.

Corona maatregelen

In het Sportcentrum Kardinge zij corona maatregelen van toepassing. Kijk voor de laatste update op de site van Sportcentrum Kardinge.

Hoe werkt de IJshockeysCool?

De IJshockeysCool is de plek waar kinderen voor het eerst leren schaatsen. In drie groepen leer je spelenderwijs goed schaatsen en naarmate je beter wordt schuif je een groepje door.

In de eerste groep leren kinderen de basis van het schaatsen en worden ze vertrouwd met het gladde ijs. Er zijn trainers beschikbaar om je te begeleiden. Ook zijn er rekjes beschikbaar om balans te vinden. Met speciale aandacht voor de allerkleinsten leren de kinderen snel zelfstandig schaatsen.

Zodra je zelfstandig kunt schaatsen ga je naar de volgende groep. Hier wordt getraind op schaatstechniek met oefeningen en spelletjes waarbij spelenderwijs de techniek van het schaatsen geleerd wordt.

In de laatste groep word je klaargestoomd om een echte ijshockeyer te worden en door te stromen naar een echt ijshockeyteam.  Plezier staat voorop. Door spelenderwijs te leren schaatsen zal het zelfvertrouwen groeien. Het leren schaatsen zal heel snel gaan!

Wat heb je nodig?

Als je al ijshockeyschaatsen hebt dan kun die het beste meenemen. Die ben je gewend en weet je zeker dat ze passen. Noren en houtjes zijn niet geschikt want je moet korte bochtjes kunnen draaien. Heb je geen ijshockeyschaatsen, geen nood, schaatsen kan je huren in Sportcentrum Kardinge. Wij hebben een helm en stick te leen. IJshockey is een intensieve sport. Een bidon met water is fijn om water te kunnen drinken tijdens de drinkpauze. Een joggingbroek of trainingspak is voldoende om aan te doen. Omdat je het warm gaat krijgen is een dikke trui en jas niet echt nodig.

Aanmelden

Lijkt jou ijshockey helemaal geweldig, meld je dan aan voor de 3 gratis trainingen. Daarna bepaal jij of je je definitief wil aanmelden voor de IJshockeysCool. De kosten hiervoor zijn €75,00 voor een heel seizoen. Stap je na de Kerstvakantie in dan zijn de kosten € 37,50. Het seizoen loopt van september t/m maart. Een aantal zaterdagen vallen uit vanwege vakanties of andere activiteiten in de ijshal zoals shorttrack- en kunstrijdwedstrijden.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Arnoud Rottinghuis: 06-43006453

Direct aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

Gegevens contactouder/verzorger:

Naam /adres / postcode / woonplaats / telefoon

Gegevens kind:

Voornaam / achternaam / geboortedatum / jongen / meisje

Door het insturen van de aanmelding gaat u akkoord met het gebruik van de gegevens om contact met u te onderhouden namens GIJS Groningen in het kader van IJshockeysCool.

Joy radio

Website: www.joyradio.nl Lees meer...

Hettema verhuur

Website: www.hettemaverhuur.nl Lees meer...

Rijschool Automoat

Website: https://rijschoolautomoat.nl/ Lees meer...

Doornbos

Website: www.doornbus.nl Lees meer...

VMD groep

Website: www.vmdgroep.nl Lees meer...

Kaap Hoorn

Website: www.kaaphoorn.nu Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10