Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

1e team kampioen 2013/2014

Het eerste team van GIJS Bears is kampioen in de eerste divisie geworden door ook de tweede wedstrijd tegen Nijmegen Devils te winnen.

De wedstrijd begon niet goed en na twaalf minuten stond Gijs Bears met 2-0 achter door goals van Wesley Hendriks en Harrie Verdonschot. Een kleine drie minuten voor het einde van de eerste periode deed Zahir Hup namens Gijs Bears iets terug door de 2-1 te scoren.

In de tweede periode begon Gijs Bears sterk maar er werd niet gescoord. Aan het einde van die periode kwam het team goed weg toen ze door straffen met drie man op het ijs stonden tegenover vijf Nijmegenaren. Er werd knap stand gehouden in deze ondertalsituatie.

In de derde periode besliste Gijs Bears de wedstrijd. De laatste periode was nog geen twee minuten oud toen Zahir Hup 2-2 aantekende in een powerplaysituatie. Tien minuten later maakte Sebastiaan Snijder het winnende doelpunt (3-2). In de slotfase probeerde Nijmegen nog iets aft e dwingen door zonder keeper te spelen, maar de thuisploeg gaf geen goals weg.

Het is na 1973, 1978, 2006 en 2007 het vijfde kampioenschap van Gijs Bears in de Eerste Divisie. Dit is echter het eerste kampioenschappen dat zonder importspelers is behaald maar alleen met spelers  uit de eigen jeugd en uit de regio.

Gijs Bears en Nijmegen Devils hebben een fantastische finale neergezet in de eerste divisie en hiermee flinke promotie gemaakt voor het ijshockey.