Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

GIJS HEPRO Groningen heeft een heel seizoen gestreden voor wat het waard was in de Eredivisie. Sinds de jaarwisseling waren de tribunes in Kardinge telkens bomvol en helaas kwam er in de halve finales van de play-offs een einde aan een seizoen waarin GIJS maandenlang ongeslagen bleef in competitieverband. De play-offs waren razend spannend en dat smaakt naar meer in het volgende seizoen!

In 2023-2024 zal de succesvolle en spannende competitieopzet gehandhaafd blijven inclusief play-offs. Hoeveel teams er exact in de Eredivisie actief zullen zijn, wordt in de komende maanden bekend. Nieuw is de toevoeging van een bekertoernooi waarin via een knock-outformat in maximaal vier rondes wordt gestreden voor een extra prijs. GIJS HEPRO Groningen is ambitieus en wil de selectie graag verder versterken om zo nog competitiever te worden in de Eredivisie.

Ticketprijzen
De prijzen van tickets voor thuiswedstrijden zijn de afgelopen seizoenen telkens gelijk gebleven. Voor het komende seizoen 2023-2024 zijn we door stijgende kosten toch genoodzaakt een verhoging door te voeren. De prijs van losse tickets voor volwassenen gaat naar 11 euro voor de reguliere competitie- en bekerwedstrijden en naar 13 euro voor de topwedstrijden tegen Heerenveen, Leeuwarden, Amsterdam, Eindhoven en Tilburg. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt de helft: respectievelijk 5,50 euro en 6,50 euro. In de play-offs gaat de prijs naar 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor jeugd.

Seizoenkaarten
De prijs van seizoenkaart in 2023-2024 wordt 115 euro voor volwassenen met een vaste stoel voor alle reguliere competitie- en bekerwedstrijden (met uitzondering van de eventuele bekerfinale). Jeugd tot en met 16 jaar betaalt 55 euro. Wie op voorhand al verzekerd wil zijn van een plek bij alle play-offwedstrijden en ook bij een eventuele bekerfinale in Kardinge, kan kiezen voor de optie Seizoenkaart met Play-offs en betaalt 145 euro (jeugd: 70 euro) voor een vaste plek bij ALLE thuisduels. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend online worden aangeschaft en betaald via iDeal.

Supportersvereniging
Bij het bestellen van een seizoenkaart is het ook mogelijk de contributie voor het lidmaatschap van de Supportersvereniging GIJS, 10 euro, te voldoen voor het seizoen 2023-2024. Alle huidige seizoenkaarthouders hebben zondag 26 maart een e-mail gehad om hun eigen plekken te verlengen. Het recht op de huidige ‘eigen’ plek(ken) vervalt op maandag 1 mei. Klik op onderstaande link om een vaste stoel uit te kiezen.

Bestellink met plaatskeuze seizoen 2023-2024:
https://secure.ticketunie.com/widgets/408/302/OrderActvity/134403

Let’s go GIJSIE, let’s go!

Foto's en design credits: SvdS Fotografie | Stefan van der Spek

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

Dijkema meubelstoffeerders

Website: www.dijkemameubelstoffeerders.nl Lees meer...

Fortune coffee

Website: www.fortune.nl Lees meer...

Triumph Groningen

website: Triumph Motorcycles Gr. Lees meer...

Makelaardij Van der Veen

Website: www.makelaarharen.nl Lees meer...

Radio nl

Website: www.radionl.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10