Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Een beetje geholpen?

Het is natuurlijk genoegzaam bekend dat ik mij niet gauw een wedstrijdje aan de neus voorbij laat gaan. Zo ook zondag 14 januari 2018, GIJS 3 moest het thuis in ons Kardinge opnemen tegen Luttikhuis Enschede Lions 1, verder te noemen Lions want ik kan dat eerste woord haast niet uitspreken. Ligt ongetwijfeld aan mij, dus de Luttikdingesen moeten maar niet boos op mij worden.

Het publiek was tamelijk gering, zoiets als anderhalve man en een paardenkop, oh en wat dames. Wat die dames betrof o.a. wat ijshockeyvriendinnen van ondergetekende en wij vertegenwoordigen immer een gejubel en gejoel voor twintig. Bo Ossewaarde verdedigde het Groningse doel.

Als de tegenpartij gelijk de verkeerde kant op gaat, zakt mij de moed zowat in de benen. Gelukkig zat ik en werd het schot keurig gehouden. Wat op en neer en helaas werd een schot op het goede doel ook geen succes. Bo kon geen duimen draaien, maar ook de andere keeper had werk aan de winkel en zo werd het tot onze grote vreugde toch 1-0, een doelpunt van Dennis Braker, assist Stephan Polnaya en Andrew Dijkhuizen. Zo de kop is eraf leek ons. Laten die Lions er nou 1-1 van maken na heel wat geworstel. Aha, de Lions kregen straf en dat kon Linze van der Meer uitstekend gebruiken voor PP 2-1, geassisteerd door de heren Mike Honebeeke en Danny Meulema.

Een drie minuten pauze was ons deel en wij spoeden ons naar buiten.

En zoals te doen gebruikelijk kom ik dan te laat binnen voor de tweede periode en heeft ons eigen team al gescoord. Daarom doe ik dat ook hoor. Hugo Luikens had er 3-1 van gemaakt samen met Ronald Bockhoudt. Helaas werd het al snel 3-2. Mooie kansen die niets opleverden. Tot 26.24 minuten kreeg Linze van der Meer weer inspiratie, 4-2, hulpjes waren Mike Honebeeke en Danny Meulema. Bo redde nog wat, maar kon niet voorkomen dat het 4-4 werd. Beide partijen kregen nog tegelijk straf. Bo mocht alweer wat redden en wij waren aan de grote pauze toe.

Op naar de derde periode met al snel een schot tegen de lat van het  goede doel. En toen was ie raak, 5-4 een heel mooi doelpunt van Dennis Braker, geassisteerd door Jose Luikens en Stephan Polnaya. Nog wat leuke kansen. Brrrrrrrrrrr het werd 5-5. Bo ging weer aan het redden. Straf voor een  Lion, schot tegen de lat, schot gehouden en toen en toen hoera 6-5 door Danny Meulema in zijn uppie. Tjongejonge maken die rekels uit Enschede er 6-6 van. Volop kansen, volop reddingen, nog wat straffen en om de wedstrijd leuk af te sluiten werd het 7-6, een schot van Ronald Bockhoudt, ook helemaal alleen. Nog een straf voor GIJS, geen schade. Tot slot crosscheckte een Lion en abusede zo’n gast nog de officials, maar toen was het ook al afgelopen.

Hoe dan ook, winst voor de Gijsies en daar heeft ons enthousiaste gejuich en waardevolle aanwijzingen vast wel een beetje bij geholpen toch???

 

Snowlimits

Website: www.snowlimits.nl Lees meer...

Wolthers stalen steigers

Website: www.wolthersstalensteigers.nl Lees meer...

Peter Kuil

website: Peter Kuil Lees meer...

Radio nl

Website: www.radionl.nl Lees meer...

Kardinge horeca

Website: www.kardingehoreca.nl Lees meer...

Dijkema meubelstoffeerders

Website: www.dijkemameubelstoffeerders.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10