Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

In blijde verwachting

Geleen, daar ging ik dus niet heen. Waarom dan niet malle meid? Heel eenvoudig, ik kon mijn grote harige vriend niet kwijt.

Op zaterdag 12 december had ondergetekende gewetensbezwaren, want 13.30 uur van huis, nee ik kon het niet over mijn oude hart verkrijgen. Moet je voorstellen: om veertien uur vertrekt de bus van Kardinge om tenslotte om twintig uur in de avond het spelletje te begaffelen. Enig natuurlijk en ik zou helemaal meeleven. Maar dan als het mee zit om ongeveer 23 uur wederom in de bus om na vier uur rijden op het uitgangspunt terug te zijn en dan nog even naar huis. Nu heb ik dat er allemaal graag voor over, want ik ben natuurlijk gek op onze ijshockeyende jongens, maar die ouwe knar thuis gaat voor. Dat hebben wij samen afgesproken. Als tegenprestatie mocht ik aan mijn deur zijn volgende belofte hangen: binnen zonder bellen = buiten zijn ballen. Kijk, kan hij naar zijn ‘gewone’ oppasbaas dan is het een ander verhaal, daar mag hij ook graag blijven slapen. Daar hoeft hij ook niemand te bewaken, de oppasbaas is een grote meneer die wel voor zichzelf kan zorgen. Dan ben je eens een weekendje zorgenvrij als hond. Nu heb ik ook nog een lieve buurman die best een tippeltje met mijn uit de kluiten gewassen jongen wil maken en zijn prak wil bereiden, maar al met al het is te lang en te ver en mijn plicht bij het opleidingsteam kwam eveneens in gedrang.

Maar, daar ik mij toch graag overal mee bemoei, heb ik vriendelijk verzocht aan een dappere medereizigster mij op de hoogte te houden van de stand van zaken en details zo mogelijk, alleen zij ging ook niet. Goede raad was duur. Hoe snel plaatst Geleen de sheet op de site, geen idee, nooit op gelet. Waaruit maar weer blijkt dat je overal op moet letten! Doch uit een directe bron werd mij verzekerd dat ik zoveel mogelijk op de hoogte zou worden gehouden. Nu heb ik geen informatie ontvangen, daaruit kan ik maar één conclusie trekken, namelijk dat de wedstrijd niet door is gegaan………. Hoewel de NIJB site daar niet van spreekt.

Voor het vertrek van de bus arriveerde ik bij Kardinge teneinde mijn gezicht bij het opleidingsteam te laten zien. De chauffeur van de bus bood nog aan dat Rex mee kon in de bus. Echter ik zie die ouwe lobbes daar niet meer in klimmen, bovendien wat hij niet kent…. Dan til ik hem wel op, bood de goede borst aan, tja dik vijftig kilo………. en hij mag vast niet in de ijsbaan. Enfin, geen haalbare kaart.

Ik moet het dus doen met zeer sumiere informatie, namelijk geen. Ik weet niet eens wie er gewonnen heeft, want op zondagochtend vroeg durf ik geen spelers uit hun warme nestje te bellen gezien het late erin duiken van de heren.

Echter omdat ik het niet kan laten, toch een verhaaltje, zelfs als het niets met ijshockey te maken heeft arme lezers……….. Heel eerlijk, en dat op mijn leeftijd, ik was even in blijde verwachting…………

Sanidirect

Website: www.sanidirect.nl Lees meer...

Siblu Meerwijck

Website: www.siblu.nl Lees meer...

Doornbos

Website: www.doornbus.nl Lees meer...

IDNO > webdesign

Website: www.idno.nl Lees meer...

Warrior

Website: www.warrioreurope.com/ Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10