Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Een latertje

Dat ging naar Den Bosch toe……… En in dit geval dus niet zoete lieve Gerretje, maar GIJS Groningen 1. Op zaterdag 30 november 2019 vertrok onze bus vanaf Kardinge naar, haha dus Den Bosch. Voor zover ik weet was zoete lieve Gerretje ook geen ijshockeyer, dus had ie niks te zoeken bij het Groningse team. Wel wat aldaar te zoeken, hadden natuurlijk de plaatselijke Red Eagles ’s-Hertogenbosch en toen onze Gijsies met de begeleiding met o.a. ondergetekende teneinde dit verhaaltje te kunnen schrijven, nee tikken. Het vertrek was gepland om 15 uur en wie zat er achter het stuur ? Drie keer raden, goed zo ons aller Harm. Da’s onze chauffeur, als jullie dat maar goed onthouden.

Wat stops om een paar spelers mee te kunnen nemen en uiteraard een stop onderweg, voor de broodnodige variatie voor o.a. een aantal ‘slechte’ mensen die zich van een peukie voorzagen. Oh en vanwege een eventuele afwatering, tenslotte blijven ook ijshockeyers mensen.

Het aantal mensen op de tribune was buitengewoon magertjes. Om precies te zijn, vier Groningers (ca. voor het geval ik er een over het hoofd zou hebben gezien). Maar ook de Eagles hadden nauwelijks publiek.

toen wel!!!!

In het Groningse doel vonden wij dit keer Jari Nol. En los kon het.

Gingen nota bene de Eagles er gelijk met de puck vandoor in de eerste periode, maar snel omgekeerd en een schot op het goede doel, helaas gehouden. En nog eens warempel idem. Kansen voor GIJS leverden dus (nog) niets op. Den Bosch oogstte een straf en wij geloofden onze ogen niet, ze scoorden SH 1-0. Er werd weer wat gered door onze goalie. Ook schoten door GIJS oogstten geen punten. Nog meer reddingen door Jari. Wat geknoei meenden wij op de tribune, wat kansen en het werd pauze.

De tweede periode begon met een leuk schot, helaas pindakaas….. Even later ging het maar net goed, toen bijna goed. Joepie een straf voor een Eagle. Weer kansen en weer gehouden. En eindelijk PP 1-1 gescoord door Alexander Zimbelmann met assist van Mike Groenhof. Nog wat straffen over en weer en de tweede pauze was aan de beurt.

Ook de derde periode begon met leuke kansen, maar mis poes. Jari kon wat redden. En toen hoera………. Tim Bartels bracht de 1-2, geassisteerd door Kevin Zimbelmann. Dat was wel leuk voor GIJS, maar de Eagles dachten daar anders over en maakten er 2-2 van. De spanning steeg voor de supporters van GIJS ten top, want het einde kwam in zicht. Geen probleem voor Tim Bartels, er kwam 2-3 in het goede doel, zijn assist was Ronald Koops. De Eagles wilden nog een time out. Niet dat het hielp. Ook een time out voor GIJS zeven seconden voor het einde der wedstrijd. Er veranderde niets meer aan de stand.

Maar hoera, GIJS kon met winst naar huis met de bus. Goed elf uur vertrokken, wat mistvlagen onderweg, echter met Harm achter het stuur kwamen we veilig thuis. Maar het werd wel een latertje

Hedi

 

Warrior

Website: www.warrioreurope.com/ Lees meer...

Uitvaartverzorging Uil

Website: www.uiluitvaart.nl Lees meer...

Gemeente Groningen

Website: www.groningen.nl Lees meer...

Floris fietsen

Website: www.florisfietsen.nl Lees meer...

Vloeren kunst

Website: www.vloerenkunst.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10