Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Baaalllllllleeennnn

Een prachtig droombeeld had ik mij voor ogen. Ik zou 29 september met gezwinde spoed in mijn blik springen. Moet je je voorstellen, op mijn leeftijd  kun je nog mooi springen immers. Door een hevige regenbui zou ik mij rollend naar Kardinge verplaatsen. Zwemmend had ook gekund, maar ik ben bij nader inzien geen eend. Ik geef toe, ik had de kans, maar het is niet gelukt. De eerste ijshockeywedstrijd, al is het dan slechts om te oefenen, de zenuwen gierden door mijn opgewonden lijf. Nee, niet dubbelzinnig bedoeld, gewoon letterlijk. Ik ben nu eenmaal verknocht aan ijshockey, kan ik toch niet helpen……….

Op vrijdag sla ik voor de zoveelste keer in de laatste weken de website der Gijs Bears open en daar stond de onheilstijding. Geen wedstrijd……..GEEN wedstrijd! Weet je wat dat betekent voor een oud mens, want zo voel ik mij dan plotsklaps. Een totale ineenstorting. Een zaterdagavond voor de buis onzin bekijken, omdat ik natuurlijk geen andere weliswaar minder leuke zaken had gepland. Mij van ellende in één, nou ja misschien wel twee of zo, glaasjes gooien, mij suf roken omdat je toch iets moet doen. Snikkend mij door mijn pand begevend om dan ook maar een snakje te snakken. Verveling loert om de hoek. Mijn aandacht dwaalt af naar de gouden tijden dat ik op de tribunes van diverse ijsbanen zat. Natuurlijk, dat komt wel weer, maar geestelijk was ik ingesteld op deze zaterdag en zet je daar maar eens overheen. Ik heb dringend geestelijke bijstand nodig, ik ben een slachtoffer. Maar slachtofferhulp heeft het vast te druk………. Hoe kom ik hier ooit weer overheen?

Nu hoorde ik uit bevoegde bron dat er wel getraind zou worden in Kardinge. Het haalt het niet bij een wedstrijd, maar als je er zo zielig aan toe bent als ik…………. Alles is beter dan niks. Dus klom ik toch maar in het blik en richtte de blik op ijs en trainende lieden. Dat ik warm werd verwelkomd was een cadeautje. Dat de in eerdere column genoemde materialenkist kant en klaar en rollend aan mij werd getoond was een verrassing. Dat er flink gekrast werd op het ijs, was een mooi concert. Het hielp allemaal een heeeeel klein beetje.

Oh ja, wat zeker zal helpen, over een week pas uiteraard, is zaterdagavond  6 oktober a.s. als de Gijs Bears welgetraind doch ongeoefend, het opnemen tegen Zoetermeer.  Maar dat duurt nog een hele week en iedereen weet dat tijd relatief is. Een ijshockeywedstrijd vliegt voorbij, terwijl die best eens bijna twee uur kan duren. Een minuut echter kan uren duren. Kun je nagaan hoelang een week dan duurt. Als oud sprokkelvrouwtje kom ik die dag met de lift naar boven, in Kardinge wel te verstaan, hemelen heb ik nog geen zin in. Het enige dat mij er dan weer helemaal bovenop kan brengen is een overwinning op genoemde zaterdag 6 oktober.

Lief 1e team, er rust een zware verantwoordelijkheid op jullie, namelijk een zege op Zoetermeer en ik ben weer boven Jan. Nou ja, het mag ook Piet zijn hoor, die zaken zie ik ruim.  Pak voor de grap ook op zondag nog een paar puntjes mee, dan kan ik er weer een hele tijd tegen! Wel tot de week erop!

Siblu Meerwijck

Website: www.siblu.nl Lees meer...

SKWshop

Website: www.skwshop.nl Lees meer...

Radio nl

Website: www.radionl.nl Lees meer...

Bauhaus

Website: nl.bauhaus/ Lees meer...

Raadsma

website: www.raadsma.nl Lees meer...

Dak Montage Noord

website: www.dakmontagenoord.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10