Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Gijs kiest voor de toekomst

BeNe-league - Gijs groningen begrijpt en ondersteunt de keuze voor nivellering van het Nederlandse ijshockey. Een BeNe-league met veel teams maakt een leukere competitie dan een Eredivisie met maar 4 teams. Dit is ook de enige juiste keuze voor het Nederlandse ijshockey.

Stap omhoog

Gijs Groningen leunt al jaren op wat oudere ervaren spelers, welke erg succesvol zijn geweest in de Eerste divisie afgelopen jaren. De nivellering van het Nederlandse ijshockey en de komst van de BeNe-league is voor Gijs Groningen wel een stap omhoog. Door het vertrek van enkele ervaren en bepalende spelers, zal het niveau van het team niet omhooggaan. Daar waar in tegenstelling tot GIJS Groningen veel teams zich hebben kunnen versterken of bepalende spelers wel hebben kunnen behouden. We begrijpen dat de meeste teams de mogelijkheid tot versterking hebben door hun geografische ligging en spelers sneller overstappen naar een andere club.

Jeugd

Om te voorkomen dat we teveel gaan leunen op de nog overgebleven ervaren spelers, heeft Gijs Groningen besloten om op het niveau te blijven als waar het de afgelopen zeer succesvol is geweest n.l. de Eerste divisie. De keus is gemaakt om op deze manier de talentvolle jeugdspelers sneller en makkelijker te laten aansluiten bij het eerste team. De stap voor hun zal te groot zijn naar het niveau van de BeNe-league. Gijs Groningen kiest hiermee dan ook nadrukkelijk voor de toekomst. Door talentvolle jeugdspelers met hogere teams te laten meetrainen naast hun eigen team, krijgen ze meer ijstijd en zullen zich sneller ontwikkelen.

Ook komt er meer ijstijd vrij door de keuze voor de Eerste divisie, welke zal worden aangewend om jeugd en keepers verder te ontwikkelen.

Keuze

Is de keuze om op het nievau te blijven en niet uit te komen in de BeNe-league een moeilijke keuze? Daarop is het antwoord tweeledig: ja, aangezien de BeNE-league en de nivellering de redding voor het Nederlandse ijshockey is. Nee, aangezien wij een keuze moeten maken welke goed is voor onze club. En dan kiezen wij voor de toekomst, namelijk de jeugd!

nieuwe site

Bella Ciao Chalets

Website: bellaciaochalets.nl Lees meer...

Siblu Meerwijck

Website: www.siblu.nl Lees meer...

Sligro

Website: www.sligro.nl Lees meer...

Radio nl

Website: www.radionl.nl Lees meer...

Kardinge horeca

Website: www.kardingehoreca.nl Lees meer...

Ship2Supply

Website: www.ship2supply.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10