Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Wedstrijd zaterdag 26 januari 1e team afgelast !

De wedstrijd die gepland stond in de 1e divisie op zaterdag 26 januari in en tegen IJCU Dragons Utrecht gaat NIET door ! 

Onderstaande is een persbericht van IJCU Dragons Utrecht die zich definitief heeft teruggetrokken uit de competitie voor de rest van het seizoen.

 

PERSBERICHT: IJCU trekt zich terug uit competitie

 

Afgelopen donderdagavond is op een vergadering van het eerste divisie team van IJCU Dragons besloten om dit team terug te trekken uit de competitie.

 

Bij de start van het seizoen zou de vaste kern van Utrechtse spelers aangevuld worden met een aantal spelers van buitenaf. Dit is niet gerealiseerd en ook spelers uit de vaste kern bleken uiteindelijk niet uit te willen komen voor Utrecht. De sportieve prestaties van het team kwamen hierdoor onder grote druk te staan en er konden alleen verliespunten bijgeschreven worden.

 

Na het vertrek van de sponsor, de trainer/coach en twee buitenlandse spelers heeft de spelersgroep met een nieuwe trainer en teammanager samen met het bestuur ingezet op het afronden van de competitie. Na een aantal weken van gezamenlijke inspanning waarbij nieuwe fondsen geworven zijn, spelers uit de jeugd en het 3e divisieteam meespeelden en geprobeerd is om oud spelers te enthousiasmeren voor het team hebben we moeten vaststellen dat de basis nu te smal is om de competitie voort te zetten.

 

Bij meerdere geplande wedstrijden in de verdere competitie bleken maar 7 of 8 spelers beschikbaar te zijn. Naast het feit dat dit reglementair het absolute minimum spelers is voor de competitie is het ook sportief en voor de spelersveiligheid niet verantwoord om meerdere wedstrijden met de minimale bezetting te spelen. Ook het financiële risico dat gelopen wordt, is mede een overweging geweest om het team terug te trekken uit de competitie.

 

Voor het volgende seizoen zullen we op basis van de aanmeldingen van spelers, instroom uit de jeugd een eerste team samenstellen en inschrijven op een niveau dat sportief gezien en financieel haalbaar is voor de Dragons.

 

Met sportieve groet,

 

Robert Berends, voorzitter IJCU Dragons

 

(Mede namens teamcaptain Kees Slagmolen)

Warrior

Website: www.warrioreurope.com/ Lees meer...

Floris fietsen

Website: www.florisfietsen.nl Lees meer...

Dijkema meubelstoffeerders

Website: www.dijkemameubelstoffeerders.nl Lees meer...

Dak Montage Noord

website: www.dakmontagenoord.nl Lees meer...

Start-impuls

Website: www.start-impuls.nl Lees meer...

DUSSELDORP

Website: Dusseldorp BMW Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10