Teams en programma House league

Vandaag is het zover de laatste ijsdag van GIJS Groningen voor dit seizoen, we sluiten deze dag af met onze eigen house league. De house league start om 15.30 uur hieronder de teamindeling en het programma.

Lees meer...

Seizoen afsluitend toernooi U10/U8

Zaterdag 18 maart stond het laatste mini toernooi van het ijsseizoen op het programma. Ditmaal thuis in Kardinge.  Zoals het hele seizoen reeds met Leeuwarden en Heerenveen als tegenstanders. Het is een afwissellend seizoen geweest voor de U10; in het begin van het seizoen wonnen we nog wel eens maar ook een stuk of 3 toernooien met nieuwe spelers erbij gespeeld en dat was/is even wennen met iets mindere resultaten.

Lees meer...

5e ML Skills kamp in Duinkerken

Op 30 juli 2017 start alweer ons 5e ML Skills kamp in Duinkerken. Naast natuurlijk onze hoofdtrainers – Levi Houkes en Marco Postma – gaan we dit ook dit jaar onze trainersstaf uitbreiden. Wij houden jullie hiervan op hoogte. Wat wij al wel kunnen melden - en daar zijn wij zeer verheugd over - is dat René de Hondt (Technisch manager van Destil Tilburg Trappers) is toegevoegd aan onze staf.

Lees meer...

Kampionswedstrijd GIJS Racoons

De GIJS Racoons spelen zaterdag 11 maart om 17.45 uur in Kardinge de kampioenswedstrijd tegen de Ice Angels uit Geleen. Na afloop van de wedstrijd is de huldiging van de Racoons voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap van de dames competitie.

Lees meer...

Maree Dijkema naar WK en Guy Kunst naar Servië

Over 3,5 week doet Maree Dijkema mee aan het wk in Zuid Korea. Guy Kunst mag zaterdag mee naar Servië waar hij het WK gaat spelen in het shirt van het Nederlands Team U18! Wij wensen beide spelers heel veel succes.

Lees meer...

Halve finale play-offs 4e divisie

Op zaterdag 11 maart om 20.30 uur speelt GIJS Groningen 4 de halve finale in de 4e divisie tegen de Dutch Dukes.

Lees meer...

Inlinehockey 2017

Ook dit jaar wordt er weer inlinehockey gespeeld! Jeugd op dinsdagavond in Kardinge van 18.30 – 19.30 uur. De eerste training valt op dinsdag 11 april. Kosten bij voldoende deelname ca. € 25,00 per persoon voor 10 trainingen.

Lees meer...

House league afsluiting seizoen

Zaterdag 25 maart 2017 is de laatste ijsdag van GIJS voor dit seizoen en op deze dag is er alle ruimte voor weer een house league. Deze house league is voor alle senioren van de vereniging en voor de vrouwen.

Lees meer...

U10 toernooi 26 februari Leeuwarden

Zondag 26 februari zijn we op pad gegaan met  11 spelers. Het toernooi was ditmaal in Leeuwarden en wederom met de U10 van Leeuwarden en Heerenveen als opponenten. Van de 11 spelers waren er drie nieuwe jongens bij en de rest was ‘oude garde’.  Omdat we 11 spelers hadden konden we met twee volledige aanvals lijnen spelen. Lijn 1 bestond uit Marnix, Ingmar en Bram en lijn 2 uit Alice, Yves en afwisellend de nieuwelingen Storm en Merijn. De verdediging werd uitgevoer door Daniel en Moby waarbij nieuweling Mark beiden om de beurt afloste.

Lees meer...

Thuiswedstrijden GIJS 1 seizoen 2017 - 2018

Op welke avond zou GIJS Groningen 1 het komende seizoen zijn thuiswedstrijden moeten spelen?

Lees meer...

Top Sportdag Groningen

GIJS Groningen is trots om samen met de andere clubs van Energy Valley Topclub FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus Volleybal, GHHC Groningen Dames 1 en Korfbalvereniging Nic./Alfa-college een Maatschappelijke 'Top Sportdag' te organiseren voor valide en verstandelijk beperkte kinderen van 8 tot 15 jaar op de locatie van Alfa-college Sport en Bewegen.

Lees meer...

GIJS Groningen 4 poulewinnaar

GIJS Groningen 4 is na een spannende reeks poulewinnaar geworden in de 4de divisie. Na een moeizame seizoensstart behaalde GIJS 4 onder technische leiding van "Beer" Keizer en John Meiring 7 overwinningen op rij. Zaterdag 11-03-2017 wordt de halve finale play-offs gespeeld in Kardinge om 20.30 uur de tegenstander is Dutch Dukes.

Lees meer...

RSS feed nieuws

Nieuwsbrief GIJS