Benchofficials

Volgende week begint er een cursus benchofficial. Deze cursus wordt gegeven door Jan Kerkhof en start op dinsdag 17 oktober om 19.30 uur in zaal 2 op het Kardinge Sportcentrum. Het vervolg van de cursus is op 31 oktober en op 7 november. Wil jij je favoriete team steunen als official, je kennis bijspijkeren, alles weten over de spelregels van het ijshockey, geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Merel en Sophie naar WK kwalificatie in Mexico City

Trots melden wij dat 2 leden van Gijs Groningen geselecteerd zijn voor U18 nationaal dames team. Zij spelen van 28 januari tot 3 februari 2018 het WK kwalificatie toernooi in Mexico city. Als vereniging zijn wij zeer trots op deze dames. Hun trainers bij Gijs, Peter Kiernan en Martin de Wilde(niet op de foto) zullen er alles aan doen om deze 2 toppers daarvoor klaar te stomen.

Lees meer...

Materiaalbeheer

Dit seizoen is materiaalbeheer alleen beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. De materiaalbeheerders zijn Bernard Wiersma en Kees Lok. Zij zijn beriekbaar via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Materiaalbeheer gaat over de lockers, huurspakken, leenspullen en trainingmateriaal.

Lees meer...

Houseleaque 2017

Op zaterdag 23 september heeft GIJS weer ijs vrijgegeven voor de Houseleague, het toernooi voor de senioren en vrouwen. Bij voldoende opgave starten we om 17.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Voor deze editie van de Houseleague worden uitgenodigd GIJS3, GIJS4, GIJS5 en de Racoons. Opgeven graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

voorlichtingsbijeenkomst seizoen 2017 – 2018

Hierbij nodigt de Supportersvereniging GIJS haar leden en de supporters van GIJS Groningen uit voor een bijeenkomst waar de aanloop en de visie van de vereniging voor het komende seizoen zal worden behandeld. Deze bijeenkomst zal worden gehouden in zaal 2 van Sportcentrum Kardinge op dinsdag 5 September 2017. Aanvang 20.00 uur.

Lees meer...

Ben jij ook toe aan een (nieuw) wedstrijdshirt

Binnenkort gaat er bestelling de deur uit voor wedstrijdshirts voor de nieuwe leden van de vereniging. Deze bestellingen kunnen alleen worden gedaan met een minimum aantal en enkele malen per seizoen. Ben jij ook toe aan een (nieuw) wedstrijdshirt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Nieuwe aanvraag Lockers

Voor het nieuwe seizoen begint moeten we de lockers, onder de tribune, op nieuw indelen. De regels zijn dat alle goalies recht hebben op een dubbeldeurs locker, daarna de jeugd die niet altijd kunnen worden gebracht door hun ouders en dan de senioren. Alles zolang de voorraad strekt.

Lees meer...

Inbreng- en verkoopmarkt

Op zaterdag 9 september 2017 organiseert materiaalbeheer van GIJS een inbreng- en verkoopmarkt voor gebruikte ijshockeyspullen. Op deze markt kun je je spullen zelf verkopen of, voorzien van een prijs, inleveren bij materiaalbeheer. Voor info kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De markt start om 14.00 uur en sluit om 17.00 uur en staat in de hal voor AVsport.

Lees meer...

Tribune voorzien van nieuwe verflaag

Het bestuur en de leden van de supportersvereniging GIJS zijn druk in de weer met de kwast en de roller om de tribune van Sportcentrum Kardinge voor te bereiden voor de rode seats, die over de hele tribune zullen worden geplaatst. De planning is dat de tribune midden volgende maand klaar moet zijn, zodat onze supporters comfortabel kunnen zitten tijdens de wedstrijden.

Lees meer...

Gijs krijgt een mascotte!!

Animatiewerk.nl helpt recreatiebedrijven met plezier. Letterlijk! Wij trainen, selecteren en plaatsen entertainers op vakantieparken door heel Nederland, Duitsland en België. Onze animatieteams zorgen met onze zelfgemaakte programma's voor de leukste activiteiten op campings en vakantieparken. Daarnaast verzorgen we onder de naam mascottepak.nl op maat gemaakte mascottes, knuffels en concepten voor bedrijven en verenigingen. Ook de nieuwe mascotte van GIJS komt uit de koker van mascottepak.nl. We hopen dat de mascotte van GIJS Groningen de club naar vele overwinningen mag schreeuwen!

Lees meer...

Teams en programma House league

Vandaag is het zover de laatste ijsdag van GIJS Groningen voor dit seizoen, we sluiten deze dag af met onze eigen house league. De house league start om 15.30 uur hieronder de teamindeling en het programma.

Lees meer...

RSS feed nieuws

Nieuwsbrief GIJS